Αν τα φοβερά σχέδιά του απέτυχαν τι θα αποκάνει το ελλαδιστάν; (3)

Δευτέρα 28 Οκτώβρη (00.02) >>

Στα πρωθυπουργικά τελευταία του ο τενεκεδένιος συνέχισε την «εθνική» αποστολή του. Το Μάρτη του 2019, πάντα στην al Quds, προστέθηκε άλλος ένας στο σύμπλεγμα της ειρήνης, και τα τρίγωνα τετραγωνίστηκαν. Προστέθηκε ο τόσο πολύ επιθυμητός εκπρόσωπος της Ουάσιγκτον: ο Πομπηίας, υπ.εξ. γνωστής ακροδεξιάς ποιότητας.

Εν τω μεταξύ η σφαγή στην Μεγάλη Πορεία της Επιτροφής συνεχιζόταν αμείωτη…

Την σκυτάλη απ’ την «πρώτη-φορά-κάτι…» την πήρε η «όπως-πάντα-το-ίδιο…» don Rico & Co. Tον Οκτώβρη του 2019 οι ίδιες αγκαλιές, οι ίδιες κουβέντες, οι ίδιες φωτογραφίες: η κατάκτηση της ανατολικής Μεσογείου εναντίον της Άγκυρας, της Μόσχας και των όποιων συμμάχων τους συνεχίζεται!!!

Εν τω μεταξύ (συνταρακτική ανακάλυψη!) ο αιώνιος εχθρός, αντί να μείνει περικυκλωμένος και ήσυχος στη γωνιά του εκτοξεύτηκε «πισώπλατα»! Στην Τρίπολη της λιβύης υποστηρίζοντας την διεθνώς αναγνωρισμένη κυβέρνησή της στον τοπικό “εμφύλιο”! Τότε ήταν που ο ιμπεριαλισμός του ελλαδιστάν απέκτησε έναν καινούργιο φίλο: τον τζενεράλ Haftar, της αντίπαλης φράξιας, αφεντικό της Βεγγάζης!!! Ήταν Γενάρης του 2020 όταν ο τζενεράλ ήρθε με το «μεγάλο ειδικό βάρος του» στην Αθήνα, για να τα πει με τον κόνδορα υπ.εξ. (χαϊδευτικά: ΡημαδοΓουαϊδοΝικόλας) και φυσικά με τον boss… Ήταν τέτοια η έξαψη (για να μην χρησιμοποιήσουμε σεξιστική ορολογία…) του ελληνικού ιμπεριαλισμού με τον φύλαρχο τζενεράλ, ώστε χρίστηκε αυτοστιγμεί «εκπρόσωπος του ελλαδιστάν στη διάσκεψη του Βερολίνου για το μέλλον της λιβύης», στην οποία οι μοχθηροί ευρωπαίοι δεν είχαν καλέσει την Αθήνα… Άλλος ένας φλογερός έρωτας είχε γεννηθεί!!! Άλλη μια ένοπλη εκτόξευση στο διεθνές στερέωμα είχε πραγματοποιηθεί!!!

Ταυτόχρονα (με την ιστορική έννοια), με την φόρα του «κάτω τα χέρια απ’ την ανατολική Μεσόγειό μας!», ο κόνδορας και ο boss ξεχύθηκαν στα πέριξ, να επιβεβαιώσουν τα κεκτημένα: Γενάρης 2020 Ριάντ (κόνδορας) και θεοναζί (boss)∙ Φλεβάρης 2020 εμιράτα (boss): κάτω οι προβοκάτσιες της Άγκυρας!!!

Φίλη, φίλε που διαβάζεις αυτές τις γραμμές: βρισκόμαστε κιόλας μπροστά στην Αποκάλυψη που έρχεται με την μορφή ενός τσαχπίνη ιού!… Αλλά τίποτα – τίποτα – τίποτα δεν πρόκειται να σταματήσει την διάσωση της ανατολικής Μεσογείου!!!

Τον Ιούνιο του 2020 πάντα οι αγάπες και φιλίες με τον θεοναζί αρχιχασάπη…

Το Νοέμβρη του 2020 πάντα οι αγάπες και φιλίες με τον καραβανά χασάπη…

Κι ας ρίξουμε ό,τι πιο βαρύ πυροβολικό διαθέτουμε, την κυρία πρόεδρο της δημοκρατίας – σιγά μην την νοιάζουν οι χιλιάδες πολιτικοί κρατούμενοι…

(Συνεχίζεται την επόμενη Δευτέρα)

Comments are closed.