Περί πραξικοπημάτων 2

Πέμπτη 14 Νοέμβρη. Ο Luis Fernando Camacho, που εμφανίζεται σαν «ηγέτης» του πραξικοπήματος στη βολιβία, είναι ένα γνωστό χριστιανο-φασιστικό κάθαρμα. (Ο ρημαδοΓου(αϊ)δοΝικόλας προλαβαίνει να τον «αναγνωρίσει» πρώτος πρώτος… Προλαβαίνει να είναι in time… ).

Αλλά διάολε! Δεν ξεφύτρωσε απ’ το πουθενά!!! Είναι γνωστός στη βολιβία, και για τις επιχειρήσεις του, και για τις ιδέες του, και για τις φιλοδοξίες του, και για τις διασυνδέσεις του… Κι αν υπάρχουν «πλούτη» (πρώτες ύλες) που τις εποφθαλμιούν διάφοροι· κι αν βρίσκεται σε εξέλιξη ο 4ος παγκόσμιος πόλεμος· κι αν το «δόγμα Μονρόε» έχει ξαναμπεί σε λειτουργία και το ξέρεις· κι αν είσαι αυτό που λες σαν «πρόεδρος», ε, φτιάχνεις και εξοπλίζεις μαζικές εργατικές πολιτοφυλακές διάολε!!! Δεν βασίζεσαι στον στρατό και στην αστυνομία σου…

(φωτογραφία κάτω: Ο Camacho στο προεδρικό μέγαρο που εγκατέλειψε αμαχητί ο Morales ορκίζεται χτες στη … βίβλο: Η pachamama δεν θα γυρίσει ποτέ εδώ (αναφέρεται στο πνεύμα της Μάνας Γης των ιθαγενών των Άνδεων)… η βολιβία ανήκει στον χριστό….

Αυτά τα φίδια στέλνονται σβέλτα και έγκαιρα στην «άλλη ζωή»· και υπάρχουν πια πολύ κομψοί τρόποι γι’ αυτό… Δεν τα περιμένεις· τα ψάχνεις…)

Comments are closed.