Μαγικές εικόνες…

Δευτέρα 7 Οκτώβρη (01.26) >> Ούτε πρωτάρης gamer δεν θα καταδεχόταν να υποστηρίξει ότι «έριξε τους πυραύλους»!! Ούτε πιτσιρικάς που χαζεύει τ’ άστρα το καλοκαίρι δεν θα μπερδευόταν με το τι πέφτει απ’ τον ουρανό και τι μένει στη θέση του! Η καθεστωτική «καθημερινή», με την πρωτοσέλιδη φωτογραφία και την λεζάντα της, ξέρει όμως (στις 2 Οκτώβρη): Ο Σιδερένιος Θόλος, το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας του Ισραήλ, αναχαιτίζει ιρακινούς βαλλιστικούς πυραύλους πάνω από την Ασκελόν. Πράγμα που αλλιώς λέγεται: το αφεντικό βρίσκεται «στη σωστή μεριά της ιστορίας»!

Δυο λεπτά όμως! Μήπως εκείνοι που αναποδογυρίζουν την πραγματικότητα τόσο χυδαία ξέρουν κάτι, όχι μόνο για την πραγματικότητα και την αντιστροφή της αλλά και για το κοινό τους;

Ναι – ξέρουν!

Ξέρουν, για παράδειγμα, ότι η μεγάλη μάζα των υποτελών χάνει ραγδαία την δυνατότητα να ξέρει και την βεβαιότητα πως ένα κι ένα κάνουν δύο! Ισοπεδωμένη (με την θέλησή της) αυτή η μεγάλη μάζα απ’ το carpet bombing της συστηματικής υπερ-πληροφοριοποίησης, πνιγμένη (και πάλι με την θέλησή της) μέσα σε θύελλες καθημερινών «μηνυμάτων», χωρίς συνοχή και συχνά χωρίς καν τυπική λογική, παραδέρνει ψυχοσυναισθηματικά και υποχωρεί στο να «πιστεύει» μόνο τα ένστικτα και τις προκαταλήψεις της.

Ιράν; «Δέρνουν τις γυναίκες»!!! (Παρεπιπτόντως, στις πρωτοκοσμικές γαλλία και γερμανία, οι δολοφονίες γυναικών – αναλογικά με τον πληθυσμό – είναι περισσότερες απ’ ότι στο ιράν… Αλλά κανείς δεν διανοείται καν να ψιθυρίσει: στη γαλλία, στη γερμανία, στην ελλάδα, σκοτώνουν τις γυναίκες – άρα βομβαρδίστε τις πόλεις τους…!)

Η κοινωνία του ιράν είναι, λοιπόν, απολίτιστη – δεν χρειάζονται αποδείξεις, απλά το είπαν ξανά και ξανά οι δημαγωγοί και οι ειδικοί. “Αυτοί ξέρουν”…. Αντίθετα η θεοναζί, απαρτχάιντ κοινωνία είναι πολιτισμένη: «πήγε μια φίλη μου στο Τελ Αβίβ πέρυσι, για το πανεπιστήμιο, και…». Κατά συνέπεια (κι αυτό είναι πραγματική συνέπεια της καθολικής αντιστροφής της πραγματικότητας) αποκλείεται αυτό που δείχνει η φωτογραφία να είναι ιρανικοί πύραυλοι που πέφτουν σαν χαλάζι! Αποκλείεται!!! Είναι, αντίθετα, αντιαεροπορικοί ισραηλινοί πύραυλοι που ανεβαίνουν για αναχαίτιση!!!

Καθώς οι μαζικές, οργανωμένες, βιομηχανικά κατασκευασμένες ψευδαισθήσεις επελαύνουν (: «εικονική πραγματικότητα»!!!!) το κοινό προετοιμάζεται: να μην μπορεί καν να διακρίνει, απλά να υπακούει…

(Κατά τα υπόλοιπα: Ωραίο φαίνεται αυτό το iron dome… ΡημαδοΓουαϊδοΝικόλα υπ.αμ. παρήγγειλε δυο τρία κομμάτια να τα έχετε!!! Και να σου τυλίξουν δώρο και δυο τενεκέδες γράσο. Θα το χρειαστείτε…)

Comments are closed.