Η αυτοσυγκράτηση…

Από το Νοέμβρη του 2023 η Ουάσιγκτον (με απόφαση του κογκρέσου) έχει κηρύξει πόλεμο στην Τεχεράνη είτε άμεσα είτε μέσω του χωροφύλακα των δυτικών ιμπεριαλισμών… «για να μην αποκτήσει πυρηνικά…» Οι τελευταίες φράσεις της απόφασης λένε ότι:

Η βουλή των αντιπροσώπων δηλώνει ότι είναι πολιτική των ΗΠΑ:

– πως μια πυρηνική ισλαμική δημοκρατία του ιράν δεν είναι αποδεκτή∙

– πως το ιράν πρέπει να εμποδιστεί να αποκτήσει πυρηνικό όπλο υπό οποιεσδήποτε περιστάσεις ή συνθήκες∙

– να χρησιμοποιήσει όλα τα αναγκαία μέσα για να εμποδίσει το ιράν απ’ το να αποκτήσει ένα πυρηνικό όπλο∙

– να αναγνωρίσει και να υποστηρίξει την ελευθερία δράσης εταίρων και συμμάχων, συμπεριλαμβανόμενου του ισραήλ, για να εμποδίσει το ιράν απ’ το να αποκτήσει ένα πυρηνικό όπλο.

Σκεφτείτε μόνον αυτό: η κήρυξη «προληπτικού» πολέμου είναι απλά κήρυξη πολέμου με ανοικτή ημερομηνία…

Δευτέρα 7 Οκτώβρη (00.54) >> Ο πόλεμος είναι παγκόσμιος – οι απωθήσεις δεν αλλάζουν την πραγματικότητα. Το ότι αυτή η πλανητική διάσταση ξεδιπλώνεται (σχετικά) αργά, επίσης δεν αλλάζει κάτι.

Όταν, για παράδειγμα, ο νυσταλέος Jo λέει ότι «δεν συμφωνεί με επιθέσεις στις ιρανικές (νόμιμες…) πυρηνικές ή πετρελαϊκές εγκαταστάσεις» ή φιλοσοφεί ότι «εγώ στη θέση τους θα έψαχνα άλλους στόχους» εννοεί: Κτυπήστε όπου θέλετε, θα σας βοηθήσουμε, και ταυτόχρονα θα πω «αααα, δεν το ξέραμε», «αααα, δεν μας ειδοποίησαν», κλπ κλπ. Πόλεμος-μέσω-εργολάβων – και ένα μεγάλο φωτοστέφανο πάνω απ’ την Ουάσιγκτον…

Οι ιρανικές (επαναλαμβάνουμε, επειδή θα ειπωθούν πολλά) πυρηνικές εγκαταστάσεις είναι το όνειρο των θεοναζί, της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου εδώ και πολλά χρόνια! Αυτές είναι ο κύριος στόχος, «ευκαιρίας δοθείσης». Προστατεύονται από ρωσικούς S-400, με χειριστές ρώσους καραβανάδες. Επιπλέον η Μόσχα θα προσφέρει στην Τεχεράνη «εικόνα σε πραγματικό χρόνο» οποιασδήποτε αερο-εκστρατείας εναντίον της, μέσω των κατασκοπευτικών δορυφόρων της.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.