Crazy train

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη>> Είπαμε να κάνουμε μια αφιέρωση. Σ’ όλους τους ροκάδες και τις ροκούδες της κατεχόμενης Παλαιστίνης (κι ακόμα πιο πέρα!) – σίγουρα υπάρχουν. Και σίγουρα δεν ασχολούνται με την ασημαντότητά μας. Αλλά σκεφτόμαστε τα διαλείμματά τους, τις ανάσες τους.

Ozzy Osbourne λοιπόν: mental wounds not healing

Μ’ ένα συμπαθητικό video.

Όσα είπαμε ισχύουν!

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη (00.45)>> Δεν αναρωτηθήκαμε πριν μια βδομάδα, αν το ψόφιο κουνάβι πηγαίνει γυρεύοντας να το πετύχει η επόμενη σφαίρα; Αναρωτηθήκαμε…

Ε, χτες δεν το πέτυχε. Ίσως δεν ρίχτηκε καν… Ίσως ο επίδοξος οπλοφόρος ήθελε μόνο να ανοίξει τρύπες στα μπαλάκια του γκολφ (στον αέρα φυσικά, πριν καταλήξουν στις τρύπες του γκαζόν!), την ώρα που το ψόφιο κουνάβι έπαιζε στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του στο West Palm… Ίσως ήταν πρόσφατα χωρισμένος και απελπισμένος… Ίσως ήθελε να γίνει διάσημος…  Ίσως δεν ήθελε τίποτα (ο οπλοφόρος), απλά βγήκε βόλτα «φορτωμένος»… Ίσως το «τύπου ΑΚ-47» όπλο που βρέθηκε πεταμένο στους θάμνους κοντά στην περίφραξη του golf club υπονοεί εμπλοκή της άθλιας ανεγκέφαλης αλεπούς, που είναι καρατέκα και δεν της αρέσουν τα παιχνίδια με μπαλάκια… Ένθερμος υποστηρικτής των ουκρανοναζί (λέει ότι) ήταν ο λεγάμενος και στράβωσε με τον ψοφιοκουναβικό “ειρηνισμό”, αλλά τα ξέρουμε αυτά: τους έχει διαβρώσει η FSB τους ουκρανοναζί!

(Ή ίσως αυτή τη φορά η «απόπειρα» ήταν μέρος της προεκλογικής καμπάνιας του ψόφιου κουναβιού… Αλλά ποιοί είμαστε εμείς οι τιποτένιοι που θα κυλήσουμε σε μια ακόμα «θεωρία συνωμοσίας», ε;)

Ουάου! “Εφτάψυχος”! Τώρα η Καμάλα Joke θα ζηλεύει…

Παλαιστίνη, μέση Ανατολή

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη (00.41)>> Θα το περιμένατε; Θα περιμένατε ποτέ πως μια σφαγή θα μπορούσε να συνεχίζεται επί σχεδόν 12 μήνες, έναν ολόκληρο χρόνο, κάθε μέρα, και τίποτα να μην φαίνεται ικανό να την σταματήσει; Θα το περιμένατε ποτέ ότι ακόμα και πιο ανθρωπιστές μεταξύ των ανθρωπιστών θα έμοιαζαν παράλυτοι εξαιτίας της πολιτικής τους ανωριμότητας και της οργανωτικής ανικανότητάς τους;

Δεν το περιμένατε, δεν το περιμέναμε. Κι όμως έτσι ακριβώς συμβαίνει. Η παράλυση αφορά κι εμάς – δεν εξαιρούμαστε. Απλά συμβαίνει να ξέρουμε καλά που οφείλεται αυτή η ανικανότητα – πράγμα που, φυσικά, δεν βοηθάει ούτε στο ελάχιστο τους Παλαιστίνιους και τις Παλαιστίνιες.

Άλλοι δεν είναι καθόλου παράλυτοι!!! Η ικανότητα δράσης ποτέ δεν τους έλειψε. Και θα έπρεπε να μάθουμε να «κοιτάμε εαυτούς και αλλήλους» απ’ την δική τους οπτική γωνία. Όχι την ιδεολογική. Σίγουρα όμως την πολιτική: την δυνατότητα, την διαθεσιμότητα, την ικανότητα να απαντάμε με πράξεις και γεγονότα ανάλογα με τις πράξεις των αφεντικών…

Οι υεμενίτες Houthis κατάφεραν προχτές να κτυπήσουν με πύραυλο στο έδαφος της κεντρικής επικράτειας του θεοναζί, απαρτχάιντ καθεστώτος. Ο πύραυλος κτύπησε ένα δάσος λίγα χιλιόμετρα μακριά απ’ το διεθνές αεροδρόμιο Ben Gurion, έξω απ’ το φασιστοΤελ Αβίβ, προκαλώντας τοπική φωτιά. Εννιά άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά απ’ τον πανικό τους, ενώ συντρίμια του πυραύλου προκάλεσαν σχετικά μικρές ζημιές σ’ έναν σιδηροδρομικό σταθμό και στις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου. Η θεοναζί αεράμυνα απέτυχε να ανασχέσει τον υπερχητικό πύραυλο, που σύμφωνα με εκπρόσωπο της Ανσάρ Αλλάχ … διέτρεξε 2.040 χιλιόμετρα σε 11,5 λεπτά.

Το θεοναζί καθεστώς εκνευρίστηκε τα μέγιστα! Ο αρχιχασάπης άρχισε να απειλεί θεούς και δαίμονες… Μάταια!


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Ουκρανικό πεδίο μάχης

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη (00.37)>> Το Λονδίνο ήθελε, ήθελε πολύ. Η Ουάσιγκτον όχι και τόσο. Για την ακρίβεια: η «πολιτική» Ουάσιγκτον ήθελε επίσης∙ αλλά οι καραβανάδες της καθόλου. Πρόκειται για το πιο πρόσφατο επεισόδιο του πολέμου του νατο (ή, πιο σωστά, ενός μέρους του) κατά της Μόσχας: «να κτυπήσουμε (παριστάνοντας ότι είμαστε ουκρανοί) διάφορους στόχους μέσα στο ρωσικό έδαφος μακριά απ’ το μέτωπο, για να αναγκάσουμε αυτόν τον βρωμο-Πούτιν να απαντήσει με τρόπο που να εκτεθεί για το υπόλοιπο του αιώνα; Ή, ακόμα, να του ρίξουμε τα πυρηνικά μας να τελειώνουμε; Ή όχι;»

Σημαίνει το επίσημο «όχι» της Ουάσιγκτον κάτι στιβαρό; Επιτρέψτε μας την δυσοίωνη εκτίμηση: καθόλου!


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Η εθνική βιομηχανία μωρών…

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη (00.31)>> Δεν στέλνει μόνο τις («δραματικές», όλο θεληματικότητα και αποφασιστικότητα διεθνούς επιπέδου…) επιστολές του ο don Rico, αυτές που προβάλλονται πανεθνικά για προσκύνημα. Λαμβάνει κιόλας – μόνο που κάποιες απ’ αυτές «θάβονται» κατάλληλα…

Στις 8 Ιουλίου 2024 έφτασε σε κάποια γραφεία της don Rico & Co ένα mail με αποστολέα της κυρία Reem Alsalem. Η Alsalem είναι ειδική εισηγήτρια του ΟΗΕ για την βία κατά των γυναικών και των κοριτσιών. Και το θέμα του γράμματος ήταν η ελληνική νομοθεσία για τις παρένθετες μητέρες:

H ελλάδα είναι μια απ’ τις λίγες χώρες στην Ευρώπη, και στην πραγματικότητα παγκόσμια, που αναγνωρίζονται ως νόμιμες οι διευθετήσεις σε σχέση με την αλτρουϊστική παρένθετη εγκυμοσύνη….

Το άρθρο 1458 του Ποινικού Κώδικα επιτρέπει μόνο την αποκαλούμενη «αλτρουϊστική» παρένθετη εγκυμοσύνη, εννοούμενη ως εκείνη την συμφωνία όπου η παρένθετη μητέρα δεν λαμβάνει καμία χρηματική αποζημίωση, και απαγορεύει εντελώς την εμπορική παρένθετη εγκυμοσύνη… Ωστόσο, η πληρωμή για «εύλογα έξοδα» σχετικά με την εγκυμοσύνη επιτρέπονται με την απόφαση 36 της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή, που επιβλέπει την πρακτική της παρένθετης εγκυμοσύνης και καθορίζει το μέγιστο επιτρεπόμενο ποσό που μπορεί να πληρωθεί σε μια παρένθετη μητέρα. Αυτό το ποσό μπορεί να καλύπτει κόστη που σχετίζονται με την γονιμοποίηση, την εγκυμοσύνη και την γέννηση, όπως επίσης οποιαδήποτε άλλη βλάβη, όπως η προσωρινή αδυναμία εργασίας.

Αυτή η «απόφαση 36» περί «εύλογης πληρωμής» της παρένθετης μητέρας ήταν που άλλαξε απόλυτα το καθεστώς, τέλειωσε με τον «αλτρουϊσμό», και έκανε το ελλαδιστάν παγκόσμιο κέντρο παραγωγής και εμπορίου μωρών! Πρόκειται για πολύ μεγάλη μπίζνα! Εκείνοι που «παραγγέλνουν» τα μωρά είναι πλούσια ζευγάρια, πρωτοκοσμικά στη μεγάλη πλειοψηφία τους, που μπορούν να πληρώσουν 100.000 ευρώ, ή ακόμα και περισσότερα, για να αγοράσουν ένα μωρό-της-ώρας! Εκείνες που μετατρέπονται σε «μηχανές εγκυμοσύνης» είναι μετανάστριες που θα πληρωθούν με 15.000 ή το πολύ 20.000 ευρώ, για 9 + 1 μήνες απόλυτης επιτήρησης / υποδούλωσης 24ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. (Αν θέλει κάποιος να υπολογίσει το πραγματικό ύψος αυτής της «αμοιβής», αφορά 300 ημέρες (και νύχτες), ή 7.200 ώρες… Που σημαίνει από 2 έως 3 ευρώ η ώρα…)

… Θα ήθελα επιπλέον να επιστήσω την προσοχή σας στο ότι η ελληνική νομοθεσία για την παρένθετη εγκυμοσύνη έχει επίσης κενά σε ότι αφορά την προστασία γυναικών που ζουν σε συνθήκες οικονομικής ευαλωτότητας. Πράγματι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχω, φτωχές ή μετανάστριες γυναίκες επιλέγονται για να γίνουν παρένθετες μητέρες ακριβώς λόγω της ευάλωτης κατάστασής τους. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν, πάνω απ’ το 60% των παρένθετων μητέρων δεν είναι πολίτες της ελλάδας. Μια έρευνα σημείωσε πως οι περισσότερες απ’ αυτές είναι απ’ την βουλγαρία, την πολωνία, την γεωργία, την αλβανία και την ελλάδα. Αυτή η κατάσταση ενισχύθηκε απ’ την νομοθετική αλλαγή του 2014, που επιτρέπει στην παρένθετες μητέρες να μην είναι πολίτες της ελλάδας ή ούτε ακόμα να έχουν μόνιμη κατοικία στην ελλάδα, εντείνοντας τους κινδύνους για τις μετανάστριες.

Επιπλέον μοιράζομαι την ανησυχία ότι παρόλο που σύμφωνα με το νόμο 3089/2002 η παρένθετη εγκυμοσύνη θα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά για «αλτρουϊστικούς» σκοπούς, υπάρχουν καταγγελίες ότι η παρένθετη εγκυμοσύνη και η «δωρεά» ωαρίων γίνονται, στην πραγματικότητα, για οικονομικούς λόγους. Είναι πιθανό να δει κανείς παρένθετες μητέρες που υποκρίνονται πως είναι οι καλύτερες φίλες των γυναικών που έχουν κάνει την παραγγελία (σύμφωνα με την αρχή του αλτρουϊσμού) αλλά στην πραγματικότητα είναι μη ελληνίδες πιο νεαρές απ’ τους γονείς που κάνουν την παραγγελία ή, σε κάποιες περιπτώσεις, οι ξένες οικιακές βοηθοί τους..

Είπε κανείς «ε, τι να κάνουμε, μια δουλειά είναι κι αυτή;» Είπε κανείς κάτι τέτοιο; Λάθος!!! (Για να μην πούμε: βλακώδες!). «Δουλειά» είναι εκεί που υπάρχει η δυνατότητα της απεργίας ή/και του «τα βροντάω και φεύγω»!!! Εδώ δεν υπάρχουν τέτοια, ούτε καν θεωρητικά: απεργία στην εγκυμοσύνη; «τα βροντάω και φεύγω» με το μωρό στην κοιλιά ή στην αγκαλιά;

Καμία σχέση με «δουλειά»! Αντίθετα μεγάλη σχέση με δουλεία! Μια δουλεία που παριστάνει την «εργολαβία», αλλά για την οποία τα αφεντικά (αυτοί / αυτές που κάνουν την παραγγελία και οι ενδιάμεσοι τεχνικοί της αναπαραγωγής…) ξέρουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται:

… Υπάρχουν αναφορές ότι γίνονται σ’ αυτές τις ιδιωτικές κλινικές διάφορες ιατρικές παραβάσεις. Για παράδειγμα έχουν αναφερθεί περιπτώσεις στις οποίες οι κλινικές διαφημίζουν τις διαδικασίες που γίνονται στις γυναίκες, όπως για παράδειγμα ζωντανή τηλε-μετάδοση ιατρικών εξετάσεων ή έκθεση γυναικών σε κάμερες, χωρίς την ρητή συγκατάθεσή τους. Επιπλέον έχω πληροφορηθεί για μια περίπτωση όπου έγινε καισαρική τομή χωρίς ιατρική δικαιολόγηση και χωρίς την συναίνεση της παρένθετης μητέρας, όπως επίσης και μια άλλη περίπτωση που αφορά γυναίκες που αρχικά αξιοποιήθηκαν ως δότριες ωαρίων και στη συνέχεια ως παρένθετες μητέρες χωρίς ιατρική εκτίμηση για την υγεία ή την ασφάλειά τους…

… Επίσης μεταφέρω τις ανησυχίες μου για τις πιθανότατα καταναγκαστικές πρακτικές που αντιμετωπίζουν οι παρένθετες μητέρες στα χέρια του νοσηλευτικού προσωπικού. Γυναίκες που χρησιμοποιήθηκαν ως παρένθετες μητέρες από ελληνική κλινική έμειναν έγκλειστες σε τουλάχιστον 14 διαφορετικά σπίτια και δεν τους επιτράπηκε να ζουν ελεύθερα. Σε μερικές περιπτώσεις οι γυναίκες ζούσαν σε διάφορα σπίτια υπό επιτήρηση και το μόνο που τους επιτρεπόταν ήταν να πάνε στο μπακάλικο και για τις ιατρικές εξετάσεις που έκανε το Κέντρο Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής. Επιπλέον έχει αναφερθεί ότι οι παρένθετες μητέρες αισθάνονται να παρακολουθούνται συνέχεια από νοσηλευτές…

Δουλεία λοιπόν, κανονικότατη, στα εντόπια κάτεργα «αγορασμένης οικογενειακής ευτυχίας»! Όσο για τις «αμοιβές» (δείξαμε πριν περί τίνος πρόκειται) είναι το αντίστοιχο του «ένα πιάτο φαϊ και ένα ποτήρι νερό» (για να μην πεθάνεις) στις εποχές της ιστορικής δουλείας….

Αυτά έγραφε η κυρία Reem Alsalem στον don Rico & Co πριν δυο μήνες, διατυπωμένα όσο πιο official και ευγενικά γινόταν. Αλλά ισχύει κι εδώ «ο κόσμος τόχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι». Το ελλαδιστάν είναι εδώ και χρόνια, μαζί με την ουκρανία, τα δύο παγκόσμια κέντρα της βιομηχανίας παραγωγής μωρών (και της υποδούλωσης, έστω για 10μηνα, γυναικών).

Ύστερα ξεκίνησε ο πόλεμος στο ουκρανικό πεδίο μάχης… Πολλά νεογέννητα έμειναν εγκλωβισμένα στο Κίεβο αφού εκείνοι που τα είχαν παραγγείλει δεν μπορούσαν να τα παραλάβουν, μέχρι που το ουκρανικό φασισταριό ανέλαβε την «ασφαλή μεταφορά» τους στην πολωνία, έναντι έξτρα πληρωμής φυσικά. Η πελατεία που προοριζόταν για την ουκρανία, μετά το 2022, φαίνεται ότι στράφηκε στην εξίσου «ώριμη» ελληνική βιομηχανία. Για παράδειγμα ο «neos kosmos», μια αγγλόφωνη αυστραλέζικη εφημερίδα της “ομογένειας” εκεί, δεν είχε λόγο να κρυφτεί, όταν ξέσπασε το «σκάνδαλο» με το κάτεργο «mediterranean fertility institute» στα Χανιά:

Κάμποσοι αυστραλοί στράφηκαν στην ελληνική κλινική μετά την έναρξη του πολέμου στην ουκρανία. Η ουκρανία ήταν ο νούμερο ένας προορισμός για την παρένθετη εγκυμοσύνη αφού είχε πιο χαλαρή νομοθεσία σχετικά, και αρκετοί είναι ακόμα αγχωμένοι προσπαθώντας να αποκτήσουν πρόσβαση στο γενετικό υλικό τους που τώρα είναι αποθηκευμένο στο νοσοκομείο.

Το δεύτερο μισό της πρότασης δεν αφορά την ουκρανία αλλά το ελλαδιστάν και την κλινική στα Χανιά. Η αστυνομία κατέσχεσε τα νεογέννητα που επρόκειτο να γεννηθούν για λογαριασμό της (αυτά είναι το «γενετικό υλικό που έχει αποθηκευτεί»!!!), και ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει να τα παραδίδει στα ζευγάρια που τα είχαν παραγγείλει αν αποδειχθεί γενετική συγγένεια με κάποιον απ’ τους δύο. Αλλά φευ, σ’ αυτές τις παραγγελίες το «γενετικό υλικό» είναι αγορασμένο ως το τελευταίο του κύτταρο:

Ως πρόσφατα μόνο δύο αυστραλέζικες οικογένειες απέκτησαν πρόσβαση στα παιδιά τους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του σκανδάλου, μετά από τεστ DNA που επιβεβαίωσε μια γενετική σχέση. Ωστόσο, για τους περισσότερους γονείς σε αναμονή, η φύση της παρένθετης εγκυμοσύνης σημαίνει ότι δεν υπάρχει τέτοια άμεση γενετική σχέση.

Οι «πελάτες» της βιομηχανίας θέλουν το «γενετικό υλικό» τους – το «τους» σημαίνει απλά ότι το έχουν αγοράσει, είναι ιδιοκτήτες του… Οι ελληνικές αρχές θα πρέπει να έχουν μάθει ήδη (με αφορμή το αδιέξοδο της «κατάσχεσης») ότι σ’ αυτές τις περιπτώσεις δεν πρέπει να ψάχνει το τι είναι τίνος σε αναλυτές DNA αλλά σε συμβολαιογράφους. Γιατί αν η ελληνική αστυνομία συνεχίσει αυτήν την στενοκεφαλιά με τα “τεστ πατρότητας” ή τα “τεστ μητρότητας” θα καταστρέψει έναν απ’ τους πιο ανθηρούς επιχειρηματικούς κλάδους του λαού και του τόπου.

Όσο για τα κάτεργα της εντόπιας βιομηχανίας; Προφανώς δεν είναι μόνη περίπτωση το «…. institute»!!

Γυναίκα φυλακίστηκε σε φυλακή της βιομηχανίας μωρών. Τουλάχιστον μια παρένθετη μητέρα απ’ την γεωργία που εμπλέκεται στη γέννηση ενός νεογέννητου για ένα αυστραλέζικο ζευγάρι πέρασε τον περισσότερο καιρό της εγκυμοσύνης της σ’ ένα σκοτεινό ελληνικό διαμέρισμα, σε συνθήκες όμοιες με φυλακής.

Το λιγότερο που πρέπει να νοιώθουν οι εντόπιοι πατριώτες και εθνικόφρονες, δεξιοί και αριστεροί, παλαιού ή νέου τύπου, είναι εθνική υπερηφάνεια: το ελλαδιστάν είναι παγκόσμιο hub…

(Ολόκληρο το γράμμα της κυρίας Alsalem, για όσους / όσες ενδιαφέρονται, βρίσκεται εδώ)

Ειρηνική σφαγή 1…

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη (00.21)>> Αν γίνει κάποια πειραματική «γενετική θεραπεία» σε ένα (1) άτομο και αυτή θεωρηθεί πετυχημένη για τους επόμενους 2 ή 3 μήνες (μόνο!), το γεγονός θα προβληθεί απ’ τους δημαγωγούς με τον πιο γενναίο και φωταγωγημένο τρόπο, και οι ignorant υπήκοοι θα τραβηχτούν-απ’-την-μύτη για να δοξάσουν την «πρόοδο της επιστήμης»…

Αν, αντίστροφα, η γενετική επίθεση σε εκατομμύρια αιχμαλώτους οδηγήσει σε πολλές χιλιάδες θανάτους και ακόμα περισσότερα σακατέματα, τότε οι δημαγωγοί, πιστοί πάντα στα αφεντικά τους, θα μουρμουρίσουν κάτι του είδους «ντάξει μωρέ, αλλά αυτά είναι σπάνια»… Οι πιο ηλίθιοι και «επιδραστικοί» ανάμεσα στους ignorant υπηκόους θα κάνουν δημόσιες γαργάρες. Οι υπόλοιποι θα καταπιούν το σάλιο τους: τα ξέρουν αυτά, από κοντινούς τους…

Αυτή η ασυμμετρία στο πως προβάλλονται και σκηνοθετούνται οι «καλές» και οι «κακές ειδήσεις» ειδικά σε ζητήματα στρατηγικά για το κεφάλαιο (: η «βιομηχανία της υγείας / νοσηρότητας» είναι στρατηγική!) είναι δομικό στοιχείο της καθεστωτικής προπαγάνδας και του μόνιμου ψυχολογικού πολέμου κατά των αιχμάλωτων πληθυσμών, ειδικά τα τελευταία 20 με 25 χρόνια. Για να κοινωνικοποιηθούν οι καπιταλιστικές νόρμες πρέπει οι υποτελείς να εσωτερικεύσουν τις αντινομίες τους, είτε με το καλό είτε με το κακό. Και για να εσωτερικεύσουν μόνιμα αυτές τις αντινομίες, για να γίνουν σα να λέμε ιδεο-σχιζοφρενείς, πρέπει να κρατιούνται μόνιμα σε νηπιακή κατάσταση: ολιγαρκείς, φαντασιόπληκτοι, να μπερδεύουν τις αισθήσεις τους με τις οργανωμένες παραισθήσεις, να σχετικοποιούν την πραγματικότητα, να αναζητούν στο κράτος προστάτες / μπαμπάδες / μαμάδες, κλπ κλπ.

Δείτε, για παράδειγμα, το παρακάτω. Είναι επίσημη έρευνα, επίσημα αρχειοθετημένη στην αμερικανική «εθνική βιβλιοθήκη ιατρικής» – και είναι του 2023. Αφορά μία (1) περίπτωση για την οποία συγκεντρώθηκαν όλα τα στοιχεία: η mRNA πλατφόρμα της moderna είναι φονική! Αλλά… «αυτές οι επιπλοκές είναι σπάνιες» καταλήγουν οι ίδιοι οι ερευνητές, χωρίς να μπορούν (ή να θέλουν…) να προσδιορίσουν τι ακριβώς σημαίνει «σπάνιες» στις δολοφονικές εκστρατείες από επιστημονική άποψη, και ποιο είναι το (αριθμητικό προφανώς) επιστημονικά αποδεκτό όριο ανάμεσα στο «σπάνιο» και στο «μη σπάνιο» των σοβαρών παρενεργειών και των θανάτων όταν πρόκειται (ακόμα σημαντικότερο) για προληπτικές ενέργειες υπέρ, υποτίθεται, της δημόσιας υγείας.

Μεταφράζουμε:

Τίτλος: Θανατηφόρα εγκεφαλική ισχαιμία σχετιζόμενη με mRNA εμβολιασμό κατά της Covid

Περίληψη

Background: Οι φλεβικές θρομβώσεις έχουν σχετιστεί με πολλά εμβόλια για την Covid-19, αλλά υπάρχουν περιορισμένες πληροφορίες σχετικά με την επίδραση του εμβολίου της Moderna σε σχέση με τον κίνδυνο αρτηριακής θρόμβωσης. Εδώ περιγράφουμε μια περίπτωση αρτηριακού εμφράγματος μετά τον εμβολιασμό για Covid-19 με διάχυτο φλοιώδες οίδημα που σχετίζεται με το εμβόλιο, το οποίο περιπλέχθηκε από ανθεκτική ενδοκρανιακή υπέρταση.

Περίληψη της περίπτωσης: 24 ώρες μετά την λήψη της πρώτης δόσης του εμβολίου της Moderna για την Covid-19, μια 30χρονη γυναίκα εκδήλωσε σοβαρό πονοκέφαλο. Τρεις εβδομάδες αργότερα εισήχθη με υποξεία κεφαλαλγία και σύγχυση. Η απεικόνιση έδειξε αρχικά διάσπαστη φλοιώδη θρόμβωση με αυξημένη πίεση ανοίγματος στην οσφυϊκή παρακέντηση. Τοποθετήθηκε εξωτερική κοιλιακή παροχέτευση, αλλά συνέχισε να έχει αυξημένη ενδοκρανιακή πίεση. Τελικά χρειάστηκε ημικρανιεκτομή, αλλά το ανίατο εγκεφαλικό οίδημα οδήγησε στο θάνατό της. Η παθολογία ήταν σύμφωνη με τη θρόμβωση και την σχετική φλεγμονώδη απόκριση.

Ειρηνική σφαγή 2…

Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη (00.19)>> Το ξέρετε και το ξέρουμε: δεν πρόκειται για «σπάνιες παρενέργειες», όπως κι αν οριστεί αυτή η «σπανιότητα»… Οι δολοφονημένοι στις ηπα – για παράδειγμα – απ’ τις mRNA πλατφόρμες είναι περισσότεροι απ’ τους δολοφονημένους με όπλα∙ τι είναι το «σπάνιο»;

Φαίνεται πως κάποιοι έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν στην άλλη άκρη του κόσμου. Ο Kazuhiro Haraguchi είναι πρώην υπουργός εσωτερικών στο γκουβέρνο του Τόκιο. Πρόσφατα, μιλώντας σε κάποια απ’ τις επιτροπές γιατρών και θυμάτων, δήλωσε αυτό:

Οι γνώστες ιαπωνικών μπορούν να επιβεβαιώσουν την ακρίβεια της μετάφρασης.

The Jenin Battalion

Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη>> Όχι τραγούδι σήμερα. Αλλά ένα σύντομο ντοκιμαντέρ διάρκειας 7.30 λεπτών (με αγγλικούς υπότιτλους) για το τάγμα της Jenin. Ήταν αυτοί που προσπάθησε να «εξαφανίσει» ο θεοναζί, απαρτχάιντ στρατός επί δέκα μέρες (όπως, παρόμοια, στην Tulkarem), στη δυτική Όχθη. Προκαλώντας όσο περισσότερες καταστροφές μπορούσε, σκοτώνοντας, συλλαμβάνοντας – για να αποχωρήσει τελικά, χωρίς αποτέλεσμα. Προς το παρόν το πιθανότερο, αφού η Παλαιστίνη της δυτικής Όχθης ήταν πάντα στο στόχαστρο, κι ακόμα περισσότερο μετά την 7η Οκτώβρη.

Το ντοκιμαντέρ γυρίστηκε στα τέλη του 2023. Το camp της Jenin, στο κέντρο της πόλης, είναι εγκατάσταση προσφύγων από άλλα μέρη της κατεχόμενης Παλαιστίνης. H νεολαία του camp είναι απ’ τις πλέον ριζοσπαστικές στη δυτική Όχθη. Αν και θεωρητικά υπάρχουν στη Jenin όλες οι αντιστασιακές οργανώσεις της Γάζα, πρακτικά τα μέλη τους έχουν ενωθεί σε ενιαίο σχήμα δράσης.

 

Αυτό δεν είναι κωλοτούμπα!

Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη (1.01) >> Είναι το (αμερικανικό) αδιέξοδο με τα γράμματα κεφαλαία και φωτισμένα!

Στην προηγούμενη θητεία του το ψόφιο κουνάβι διέπρεψε ως ο «άρχοντας των οικονομικών κυρώσεων», ο «στρατηγός του οικονομικού πολέμου» κατά των rivals: ιράν, κίνα, ρωσία… Ήταν μια τακτική που απέτυχε μεν, συνεχίστηκε όμως με ακόμα μεγαλύτερο πάθος απ’ το γκουβέρνο του νυσταλέου Jo, ειδικά με «γενική επίθεση» στον ρωσικό καπιταλισμό αλλά και στον κινέζικο… Ο οποίος ρωσικός καπιταλισμός (αυτό είχαν αναγγείλει όλες οι δυτικές πολιτικές βιτρίνες, οι ειδικοί τους, οι δημαγωγοί τους, κλπ) θα κατέρρεε μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 κάτω απ’ το βάρος των διαδοχικών κυμάτων κυρώσεων, και τα λοιπά και τα λοιπά.

Ως γνωστόν τα πράγματα γύρισαν ανάποδα. Και έρχεται τώρα το προεκλογικό ψόφιο κουνάβι να δηλώσει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι εναντίον των (οικονομικών) κυρώσεων, ότι (τελικά) αυτό που επιτυγχάνεται μ’ αυτές είναι να κινδυνεύει η παγκόσμια ηγεμονία του δολαρίου, και ότι το πρωτεύουν πια είναι να διασωθεί αυτή η νομισματική παγκόσμια ηγεμονία.

Αυτά δεν τα είπε στον εξομολογητή του! Τα είπε πριν ελάχιστες μέρες δημόσια, στο “The economic club of New York”. Απολαύστε τον:

Το πρόβλημα που έχουμε με τις κυρώσεις, κι εγώ τις χρησιμοποιούσα αλλά τις έπαιρνα πίσω όσο πιο γρήγορα γινόταν, γιατί τελικά σου σκοτώνουν το δολάριο, σκοτώνουν όλα όσα αντιπροσωπεύει το δολάριο, πρέπει να συνεχίσει να είναι το παγκόσμιο νόμισμα, αυτό είναι σημαντικό, νομίζω ότι θα χάσουμε τον πόλεμο αν χάσουμε το δολάριο ως παγκόσμιο νόμισμα, νομίζω ότι κάτι τέτοιο θα είναι το ισοδύναμο του να χάσουμε έναν πόλεμο, και θα μας κάνει μια χώρα του τρίτου κόσμου. Κι αυτό δεν μπορούμε να το αφήσουμε να γίνει.

Οπότε, εγώ χρησιμοποίησα πολύ δυνατά τις κυρώσεις κατά χωρών που τις άξιζαν, και μετά τις έπαιρνα πίσω. Γιατί κοιτάξτε: χάνουμε το ιράν, χάνουμε την ρωσία, η κίνα προσπαθεί να κάνει κυρίαρχο το δικό της νόμισμα… Συμβαίνουν όλα αυτά, χάνουμε τόσες πολλές χώρες, γιατί υπάρχει τόση πολύ σύγκρουση με όλες αυτές τις χώρες, που μπορεί να τις χάσουμε αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε αυτό, άρα θα χρησιμοποιήσω τις κυρώσεις όσο πιο λίγο γίνεται….

Μάλιστααααα! Πήραν χαμπάρι και στην Ουάσιγκτον το τι βρίσκεται πολύ κοντά τους στον ορίζοντα!!! Όμως είναι δυνατόν να λέγονται αυτά τα κρατικά μυστικά τόσο ανοικτά; Ή πάει γυρεύοντας το ψόφιο κουνάβι να το πετύχει η επόμενη σφαίρα;

Τι να σας πούμε; Ίσως αγόρασε την εταιρεία που φτιάχνει τα φωτοστέφανα και θέλει να προβάρει ένα…

Το ζήτημα της εξουσίας 1

Το κτίριο με την μεγαλύτερη σκιά στον κόσμο: ο πύργος WTC 7 (ο τρίτος στο “παγκόσμιο κέντρο εμπορίου” της Ν. Υόρκης) καταρρέει … μόνος του, χωρίς να τον έχει κτυπήσει κανένα αεροπλάνο, το απόγευμα της 11ης/9ου: “οργανωμένη κατεδάφιση”, όπως άλλωστε έγινε και με τους άλλους δύο ουρανοξύστες…

Δευτέρα 9 Σεπτέμβρη (00.36) >> Άλλη μια χρονιά πλησιάζουμε την επέτειο. Όχι οποιαδήποτε επέτειο∙ εκείνην της 11ης Σεπτέμβρη 2001… Είναι πια βαρετό; Κάτι σαν παλιό μνημόσυνο; Κάτι σαν εικονοστάσι που σκούριασε στην άκρη του δρόμου; Όποιος / όποια αντιμετωπίζει έτσι το θέμα (κι αυτή είναι η στάση μιας τρομακτικής πλειοψηφίας στις δυτικές κοινωνίες) βρίσκεται σε δεινή θέση. Που θα γίνεται όλο και χειρότερη.

Δεν θα επαναλάβουμε όσα έχουμε γράψει ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια σχετικά με την «11η/9ου», το inside job…. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα αναζητήσουν ηλεκτρονικά. (Εντελώς ενδεικτικά: Η εποχή της εικονικότητας 3, Σάββατο 11 Σεπτέμβρη 2021, ασταμάτητη μηχανή). Έχουμε όμως πολιτική υποχρέωση να θυμίσουμε τι γράφαμε στο τέλος μιας ανάλυσης που κυκλοφόρησε 2 μόλις βδομάδες μετά την «11η/9ου» (για την ακρίβεια: στις 25 Σεπτέμβρη 2001), στο 40ο τεύχος του περιοδικού 3η γενιά, με τίτλο One Way Ticket (οι τονισμοί στο πρωτότυπο):

… Η περιβόητη «καταιγίδα της ερήμου» έγινε πριν 10 χρόνια, εμφανίστηκε σαν «κοινή» επιχείρηση της δύσης , και αποδείχθηκε πως μόνο τέτοια δεν ήταν. Η καπιταλιστική περιοχή ενέργεια / μεταφορές έχει δώσει ολόκληρη αυτήν την δεκαετία «περιφερειακούς πολέμους» (που είναι και έμμεσες αναμετρήσεις μεταξύ των υπό διαμόρφωση καπιταλιστικών μπλοκ – αλλά όχι μόνο). Έχει επίσης προσφέρει την υλική βάση για να μορφοποιηθεί η «εικόνα του διεθνούς τρομοκράτη»: είναι ιθαγενής της μέσης Ανατολής και της βόρειας Αφρικής. Και κατά πάσα πιθανότητα «φανατικός ισλαμιστής». Κυνηγώντας αυτήν την φιγούρα τα αφεντικά θα έρθουν, αργά ή γρήγορα, σε μεταξύ τους σύγκρουση.

Είναι δύσκολο να φανταστούμε πως κράτη σαν το ρωσικό ή το κινέζικο θα δεχτούν επ’ αόριστον την ηγεμονία ενός τουλάχιστον τμήματος της πάλαι ποτέ «δύσης». Απ’ την άλλη μας είναι σχεδόν αδύνατο να «πιστέψουμε» πως κρατάει την ισχύ της η συμμαχία του νατο. Αυτό που βλέπουμε είναι η διαμόρφωση ενός αγγλοσαξονικού μπλοκ, που περιλαμβάνει οπωσδήποτε τα κράτη των ηπα, του καναδά, της αγγλίας, του ισραήλ, της ινδίας, της νέας ζηλανδίας και της αυστραλίας, με επικεφαλής τις ηπα. Από την άλλη βρίσκεται υπό διαμόρφωση ένα ασιατικό «τετράγωνο» απ’ τα κράτη της ρωσίας, της κίνας, της βόρειας κορέας και του ιράν. Τα ερωτηματικά μοιάζουν να βρίσκονται προς το παρόν στα κράτη της ηπειρωτικής ευρώπης και στο ιαπωνικό.

Βρισκόμαστε ενώπιον ιστορικά πρωτότυπων εξελίξεων, με βαθύτατα κοινότοπο περιεχόμενο και στόχευση. Η αγγλοσαξονική συμμαχία επιχειρεί να επωφεληθεί από την ασάφεια των αντίπαλων συμμαχιών των αφεντικών, από μια (σχετική) τεχνολογική υπεροχή, και κυρίως από την μακρόχρονη πολιτική ήττα του προλεταριάτου, με διπλό σκοπό: αφενός να επιβάλλει τους όρους της στην εξέλιξη της κρίσης υπερσυσσώρευσης, αφετέρου να επιβάλλει τους όρους της στην εκμετάλλευση της εργασίας και των πρώτων υλών. Άλλα έθνη / κράτη και συμμαχίες θα «σηκώσουν το γάντι».

Τα οποιαδήποτε ριζοσπαστικά υποκείμενα, στην ευρώπη, στις ηπα και αλλού, έχασαν την δεκαετία του ’90 πολύτιμο χρόνο. Αφέθηκαν με πολλούς τρόπους στις φανταστικές εγγυήσεις του συστήματος∙ και παρ’ ότι έχουν υπάρξει σαφείς, σαφέστατες κινήσεις των αφεντικών, εδώ και τρία τουλάχιστον χρόνια, ελάχιστη προσοχή τους δόθηκε. Το χειρότερο απ’ όλα: υπήρξε μια σχεδόν συστηματική αδιαφορία ανάλυσης της κρίσης και εξαγωγής συμπερασμάτων….

Αυτά πριν 23 ολόκληρα χρόνια. «Περιθωριακή» η ανάλυση και τα συμπεράσματά της; Αλλοίμονο ναι – απ’ τις θέσεις της εργατικής αυτονομίας ήταν… όχι απ’ το μασατσούτσες γιουνιβέρσιτι… Αντιμετώπισε την 11η/9ου όχι ως «αστυνομικό γεγονός» αλλά ως inside job / κλιμάκωση στον παγκόσμιο ενδοκαπιταλιστικό ανταγωνισμό, απ’ την μεριά μεγάλου μέρους των δυτικών αφεντικών – άλλο παλαβό αυτό!

Το «κλειδί της» ήταν αυτό το καταραμένο δίπολο: η μακρόχρονη πολιτική ήττα του προλεταριάτου και το ζήτημα της εξουσίας…