Παλαιστίνη, Μέση Ανατολή: η στρατηγική της έντασης reloaded 1

Η γερμανίδα υπ.εξ., η αγαπημένη Annalena, αυτό το τέρας της καθεστωτικής πολιτικής που η παγκόσμια ιστορία θα θυμάται για αιώνες, αμέσως μετά την δολοφονία του Hanihyeh στην Τεχεράνη, κελάηδησε στο X: όχι, δεν δήλωσε την λύπη της, όχι δεν κατήγγειλε την δολοφονία (όλα αυτά τα τυπικά και διπλωματικά που ήταν του συρμού στο δεύτερο μισό του 20ου αιώνα…) αλλά … σ’ αυτήν την έντονη κατάσταση (in this tense situation – λες και έγινε κανάς σεισμός!) συμβούλεψε ειδικά το ιράν (especially iran…) να συγκρατηθεί… (Και να κάνει γαργάρες…)

Ω αγαπημένη ειρηνόφιλη, αυτοσυγκρατημένη, και ταυτόχρονα εμπόλεμη και large (κατά της Μόσχας…) Annalena: αν ποτέ δικαστείς, δεν θα είναι στη Νυρεμβέργη.

Δευτέρα 12 Αυγούστου (00.18)>> Κανείς δεν θέλει πόλεμο (!!!) Όλοι θέλουν ειρήνη (!!!) Κανείς δεν θέλει να πολεμήσει (!!!) Το λένε στην Ουάσιγκτον. Το λένε και στο Τελ Αβίβ. Το λένε στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Βερολίνο… Κανείς δεν θέλει πόλεμο (!!!!) Αν τον κάνει, θα τον κάνει από ανάγκη: για να αμυνθεί, επειδή κάποιος τον απειλεί… Για «λόγους αυτοάμυνας», εν ανάγκη προληπτικής…

Αυτή είναι η κοινοτοπία πριν (και κατά την διάρκεια…) του 1ου παγκόσμιου… του 2ου παγκόσμιου…. του 3ου παγκόσμιου… Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αλλάξει: το θεοναζί, απαρτχάιντ καθεστώς αμύνεται! Οι δυτικοί σύμμαχοί του αμύνονται!!! Κανείς τους δεν θέλει πόλεμο… Κανείς δεν θέλει την «κλιμάκωση»… Απλά…

Απλά: αφού η κατοχή, το απαρτχάιντ, οι δολοφονίες, οι καταστροφές σπιτιών και χωραφιών, οι εξανδραποδισμοί έχουν νομιμοποιηθεί εδώ και δεκαετίες∙ αφού οι μαζικές δολοφονίες, οι καταστροφές, τα βασανιστήρια σε βάρος των Παλαιστίνιων, έχουν νομιμοποιηθεί εδώ και 10 μήνες (απ’ τους δυτικούς ιμπεριαλισμούς που δεν έχουν πληρώσει ακόμα το τίμημα…), τα αφεντικά αυτών των ιμπεριαλισμών (με επικεφαλής αλλά όχι μοναδικό παράγοντα την Ουάσιγκτον) συγκεντρώνουν κάθε είδους όπλα στην ανατολική Μεσόγειο∙ τροφοδοτούν το θεοναζί, απαρτχάιντ καθεστώς με κάθε όπλο και πυρομαχικό που χρειάζεται∙ και φυσικά αυτά τα κάνουν επειδή «δεν θέλουν πόλεμο», «δεν θέλουν κλιμάκωση», «για την ειρήνη νοιάζονται»… Αλλά: «πρέπει να αμυνθούμε ρε μαλάκες!»

10 Αυγούστου 2024…

9 Αυγούστου 2024

Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο να μην δίνετε δεκάρα στις δηλώσεις, στις διακηρύξεις, στη δημαγωγία των δυτικών∙ αγνοείστε τα. Δείτε μόνο το τι κάνουν.


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.