Παλαιστίνη, Μέση Ανατολή 3

Δευτέρα 26 Αυγούστου (1.15)>> Οι στρατηγοί-του-πληκτρολογίου (όπως κάθε άλλη παρόμοια φάρα: μια σύγχρονη πανούκλα!) δεν βασανίζονται από τέτοια ερωτήματα. Θέλουν φάσεις, θέλουν γκολ, θέλουν να ξεσηκώνονται οι ψηφιακές εξέδρες.

Για καλό και για κακό η πραγματικότητα (ναι, υπάρχει!!!) είναι εντελώς διαφορετική. Και πολλές φορές εντελώς θλιβερή. Για παράδειγμα το θρυλικό υπουργείο εξωτερικών των ηπα (υπάρχει άλλο τόσων κυβικών;) ξεφτυλιζόταν σταθερά επί δύο βδομάδες «προβλέποντας» με ανατριχιαστική ακρίβεια την επίθεση / απάντηση της Τεχεράνης στη δολοφονία του Haniyeh: την Τρίτη και την Τετάρτη! – όχι, την Παρασκευή και το Σάββατο! – όχι, την Κυριακή και την Δευτέρα!

Κι ακόμα τίποτα!!!

Τι έπαθαν οι «καλύτερες μυστικές υπηρεσίες του πλανήτη»; Τίποτα ιδιαίτερο ή άγνωστο. Είναι data oversetted! Θα ήταν πολύ απλό για τους ιρανούς «φρουρούς της επανάστασης» να αλλάζουν δυο φορές την βδομάδα την θέση κάποιων εκτοξευτών πυραύλων (ορατών απ’ τους κατασκοπευτικούς δορυφόρους…) για να κτυπάει συναγερμός στην Ουάσιγκτον, στο Τελ Αβίβ, στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στην Αθήνα, στη Λευκωσία…: ετοιμάζονται να την πέσουν σε λίγες ώρες!!!

Δεν έχει όλος ο πλανήτης παβλοφικά αντανακλαστικά στις δυτικής προέλευσης προβοκάτσιες, όπως θα ήθελαν κοινό και «ειδικοί»! Τα κράτη που θίγονται απ’ αυτές τις προβοκάτσιες έχουν (πρέπει να έχουν!) την βασική σοφία της επίγνωσης α) με ποιους έχουν να κάνουν, και β) ότι αυτοί δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο πλέον (αν είχαν ποτέ…)

Γιατί η Χεζμπ’ Αλλάχ επιτέθηκε μόνη της στο θεοναζί, απαρτχάιντ καθεστώς; Πότε θα επιτεθούν η Τεχεράνη και οι Houthis; Έλα ντε!!

Κοινό κράτα την ανάσα σου: ο 4ος παγκόσμιος βρίσκεται σε εξέλιξη…

Comments are closed.