mRNA πλατφόρμες: Τις ξεχάσατε; Αυτές όχι!

Δευτέρα 22 Ιούλη (00.20)>> Η απώθηση είναι κακή συνήθεια. Η ιδέα ότι «η γενετική μηχανική είναι επιστημονικό θέμα οπότε δεν μπορούμε εμείς οι ‘κοινοί θνητοί’ να έχουμε γνώμη… ας το αφήσουμε στους ειδικούς» είναι αποδεδειγμένα καταστροφική, φονική. Όμως τι ελπίδες έχουμε να επιστήσουμε αποστελεσματικά την προσοχή;

Το κεφάλαιο «covid-19» μοιάζει να έκλεισε (μιλώντας γενικά…) προς το παρόν, και τα φονικά αποτελέσματα της γενετικής εφόδου έχουν σκεπαστεί σχετικά καλά. Ακόμα και εκείνη η άθλια, η κυρία Ursula, επιβραβεύτηκε για τις μυστικές συμφωνίες της με τον κτηνίατρο ceo… Ωστόσο μακριά απ’ την δημαγωγία (σ’ αυτήν την περίοδο δεν είναι απαραίτητη, υπάρχουν άλλα θέματα…) οι «ειδικοί» του βιο-πληροφορικο-ασφαλίτικου συμπλέγματος και τα αφεντικά τους συνεχίζουν την «δουλειά» τους.

Ένα μικρό αλλά με τον τρόπο του αποκαλυπτικό δείγμα: Τον περασμένο Γενάρη η CEPI (ένα απ’ τα «μετωπικά» του φιλάνθρωπου Gates ή, πιο σωστά, εκείνων που βρίσκονται πίσω του) και το ευγονικό Wellcome Trust επιχορήγησαν τη νοτιοκορεατική βιοτεχνολογική εταιρεία Lemonex Inc., με ειδίκευση την κατασκευή νανοσωματιδίων, με 4,6 εκατομμύρια δολάρια, για να συνεχίσει τις έρευνές της για την «τεχνολογία μεταφοράς mRNA».

Λίγο αργότερα, πριν μόλις μια βδομάδα (στις 15 Ιούλη 2024), οι τεχνικοί της Lemonex δημοσίευσαν ένα «paper» με τα επιτεύγματά τους, σε δοκιμές για «εμβόλιο» (mRNA πλατφόρμα δηλαδή) κατά του ιού Zika (τον οποίο ασφαλώς έχετε ξεχάσει…)

Κάθε τεχνοεπιστημονική «πρόοδος», για να αποδείξει ότι είναι τέτοια, πρέπει να πει δυο τρία πράγματα για τα μειονεκτήματα του προηγούμενου βήματος, της προηγούμενης φάσης. Οι τεχνικοί της Lemonex έκαναν αυτό το καθήκον τους (μαζί με τα απαραίτητα ψέμματα), οπότε μεταφέρουμε εδώ ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα της εισαγωγής τους. Ο τονισμός δικός μας:


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, στείλτε email (sarajevomail@gmail.com) για την απαραίτητη συνεννόηση.

Comments are closed.