Μήπως θα έπρεπε να έχετε προσέξει καλύτερα και την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία

Παρασκευή 21 Ιούνη>> Μιας και στα μέρη μας υπάρχουν σοβαρότερα ζητήματα (: τι θα κάνει ο ένας -άκης κι ο άλλος -άκης κι ο τρίτος -άκης…) δεν ήταν άξιο προσοχής το γεγονός ότι το καθεστωτικό reuters πριν μια βδομάδα τεκμηρίωσε μια πλευρά εκείνου που απ’ το φθινόπωρο του 2020 η τρελή κι αδέσποτη ασταμάτητη μηχανή είχε χαρακτηρίσει σαν «οπλοποίηση της δημόσιας υγείας» και «υπόγειο παγκόσμιο πόλεμο» μέσα και πίσω απ’ την υγιεινιστική τρομοεκστρατεία.

Τι αποκαλύφθηκε τώρα, κατόπιν εορτής; Ότι οι υπηρεσίες «ψυχολογικού πολέμου» και παραπληροφόρησης του αμερικανικού πενταγώνου (με επιχειρησιακό κέντρο κάπου στη Φλόριντα) έκαναν για πάνω από ένα χρόνο (απ’ την άνοιξη του 2020 ως τα μέσα του 2021) υπόγεια ιντερνετική εκστρατεία δυσφήμισης των τυπικών, κανονικών κινέζικων εμβολίων, ειδικά εναντίον εκείνου της sinovac. Για λογαριασμό αυτής της εκστρατείας κατασκευάστηκαν και χρησιμοποιήθηκαν εκατοντάδες «πλαστοί λογαριασμοί» στο (τότε) twitter, ενώ η «ακτίνα» της κάλυπτε την ανατολική ασία, τη μέση ανατολή και την αφρική – με ιδιαίτερη στόχευση του μουσουλμανικούς πληθυσμούς: «το κινέζικο εμβόλιο (διέδιδε ο us army…) περιέχει ένα συστατικό που προέρχεται από χοιρινό κρέας»….

Να οι βασικές διαστάσεις αυτής της καθυστερημένης καθεστωτικής «αποκάλυψης».

Πρώτον: Ενώ πράγματι είναι δυνατόν ο οποιοσδήποτε να υποστηρίξει οτιδήποτε (και οποιαδήποτε ανοησία) ιντερνετικά, αυτό που μπορεί να θεωρηθεί οργανωμένη παραπληροφόρηση γίνεται ΜΟΝΟ όταν υπάρχουν μηχανισμοί και λεφτά. Δηλαδή ΜΟΝΟ από επιχειρήσεις, υπηρεσίες, άρα κράτη και αφεντικά. Οτιδήποτε άλλο είναι παιχνίδι νηπιαγωγείου… (Φυσικά είναι ακριβώς οι ίδιοι που θέλουν να μας “προστατέψουν” κυνηγώντας τους …. “παραπληροφορητές”!!!)

Το καλά πληροφορημένο site antiwar (antiwar.com) έγραψε για το θέμα μεταξύ άλλων κι αυτά:

Η εκστρατεία δυσφήμισης της Sinovac ήταν μέρος ενός ευρύτερου πληροφοριακού πολέμου εναντίον των αντιπάλων των ΗΠΑ, που εντατικοποιήθηκε υπό την διοίκηση του Donald Trump. Ενώ ως πρόσφατα ο στρατός χρειαζόταν την έγκριση του υπουργείου άμυνας για να κάνει προπαγανδιστικές εκστρατείες εκτός συνόρων, μια μυστική εντολή του Πενταγώνου επέτρεψε στους καραβανάδες να παρακάμπτουν [αυτούς] τους περιορισμούς, αρχής γενομένης το 2019. Αυτή η εντολή έγινε αργότερα νόμος, που ενέκρινε με κατηγορηματικό τρόπο “εκστρατείες επιρροής” εναντίον άλλων χωρών – περιλαμβάνοντας “εκτός περιοχών ενεργών εχθροπραξιών”.

Ο στρατός εμφανίζεται να έχει ακολουθήσει παρόμοιες τακτικές προώθησης “φιλικών προς την Δύση αφηγήσεων” σε αρκετά ακόμα social media τα τελευταία χρόνια. Κάποιοι απ’ τους λογαριασμούς που χρησιμοποιήθηκαν κατά της Sinovac εντοπίστηκαν πρόσφατα σε μια μελέτη του 2022 απ’ την Graphika και το Παρατηρητήριο του internet του Stanford, που βρήκε ένα δίκτυο προφίλ με συμμετοχή σε “χειραγώγηση” και “μη αυθεντική συμπεριφορά” σε εφτά πλατφόρμες.

Αν και η διοίκηση Biden διέκοψε την επιχείρηση κατά της Sinovac το 2021, το Πεντάγωνο εμφανίζεται να συνεχίζει τις προπαγανδιστικές του ενέργειες στο εξωτερικό. Ένα όχι απόρρητο ντοκουμέντο στρατηγικής που δημοσιοποιήθηκε πέρυσι δήλωνε ότι ο στρατός μπορεί “να οπλοποιήσει τις πληροφορίες για να χειραγωγήσει την αντίληψη της πραγματικότητας απ’ την μεριά του αντιπάλου”, όπως επίσης “να διασπείρει παραπληροφόρηση μέσω των social media” και “ψευδείς αφηγήσεις που να εκλαμβάνονται ως ειδήσεις”.

Δεύτερον: Οι στρατοί (και όχι μόνον οι δυτικοί…) είχαν οργανική και καθόλου ευκαιριακή ή δευτερεύουσας σημασίας θέση στην οργάνωση του συνόλου της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας. Ξέρουμε ήδη για παράδειγμα ότι σε διάφορα κράτη (και όχι μόνο στις ηπα) οι στρατοί, σε συνεργασία με εξειδικευμένες ιδιωτικές επιχειρήσεις, ανέλαβαν την οργάνωση του ψυχολογικού πολέμου / τρομοκρατίας εναντίον των «δικών τους» πληθυσμών, καθώς και την πληροφορική εξόντωση οποιουδήποτε ήταν ενάντιος…

Τρίτον: Ο us army στη συγκεκριμένη περίπτωση ανέλαβε την προώθηση των mRNA πλατφορμών γενετικής μηχανικής των αμερικανικών φαρμακομαφιών pfizer και moderna. Η δεύτερη (είναι γνωστό;) αποτελεί έτσι κι αλλιώς δημιούργημα της αμερικανικής darpa, του τεχνολογικού βραχίονα του us army. Ποιο ήταν το ειδικό ενδιαφέρον του αμερικανικού πενταγώνου για την επιβολή της made in usa γενετικής μηχανικής στο ανθρώπινο είδος και γιατί το κινεζικό κράτος / κεφάλαιο την απέρριψε (την γενετική μηχανική) αν και είχε το know how για την κατασκευή mRNA πλατφορμών (και έφτιαξε τουλάχιστον μία, «πειραματικά»); Όσες / όσοι είστε συντονισμένοι εδώ ξέρετε.

Θα έπρεπε να ξέρουν περισσότεροι / ες. Ο Geert van der Bossche είχε δίκιο σ’ αυτήν τουλάχιστον την τεκμηριωμένη εκτίμησή του: οι mRNA πλατφόρμες θα είχαν ένα και μόνο ένα αποτέλεσμα, να διαλύσουν το φυσικό ανοσοποιητικό σύστημα, κάνοντας τους πληθυσμούς των «εμβολιασμένων» ευάλωτους σε συνηθισμένες, κοινές λοιμώξεις που το ανοσοποιητικό τους αντιμετώπιζε από μόνο του έγκαιρα και αποτελεσματικά.

Αναλύσαμε αυτήν την επιδίωξη έγκαιρα: η μαζική, οργανωμένη παραγωγή νοσηρότητας είναι η πηγή της κερδοφορίας της «βιομηχανίας της υγείας» στον 21ο αιώνα – και του ελέγχου πάνω στις καθημερινές ζωές εκατοντάδων εκατομμυρίων υποτελών, για λογαριασμό του «συλλογικού κεφάλαιου». Με την εξασφάλιση μαζικής μόνιμης πελατείας γίνονται οι “σωστές δουλειές” – όχι με θεραπείες και υγεία!!!

(Στη βουλγαρία και στη ρουμανία δεν επιβλήθηκε υποχρεωτικός πλατφορμιασμός… Στη ρωσία, που επίσης δεν έγινε έτσι, χρησιμοποίησαν το δικό τους κατασκεύασμα…)

Comments are closed.