Κilling genetics 3

Πέμπτη 16 Μάη>> Η ιδέα ότι οι καλές φαρμακομαφίες pfizer και moderna «απλά» αντέγραψαν την πρωτεϊνη ακίδας του Sars-CoV-2, την εκτύπωσαν τεχνητά και μαζικά, και την έκλεισαν σε κατάλληλα διαμορφωμένα «μπαλάκια» («νανολιπίδια») ώστε να ξεγελάσουν / αχρηστέψουν το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα και να μολύνουν χιλιάδες κύτταρα, είναι το μέγιστο που θα μπορούσαν να παραδεχτούν δημόσια οι τεχνικοί τους. Ακόμα κι αν αυτό έκαναν, έκρυψαν την αλήθεια απ’ τους αιχμαλώτους.

Τα πράγματα ήταν / είναι ακόμα χειρότερα: με το κλείσεις σ’ έναν κατάλληλα διαμορφωμένο «φάκελο» το «κέρατο» ενός ταύρου (την πρωτεϊνη ακίδας του ιού εν προκειμένω) δεν σημαίνει καθόλου ότι το «κέρατο» θα κάνει (χωρίς τον ταύρο!!) την δουλειά που θέλεις!!! Χρειάζεται «κάτι» που να λειτουργήσει σαν «προωθητής»: η πρωτεϊνη ακίδας σαν τέτοια δεν είναι πλήρης ιός, και κατά συνέπεια δεν είναι μονταρισμένη από μόνη της στο να μολύνει κύτταρα! Θα χρειαζόταν ένας ιός, ή τα «επιθετικά» γονίδια ενός ιού για να πετύχουν την μόλυνση, να «σπρώξουν» την τεχνητή πρωτεϊνη ακίδας μέσα στα κύτταρα

Στην περίπτωση της oxford/astrazeneca χρησιμοποιήθηκε a human cytomegalovirus major immediate early (CMV IE) promoter: πρόκειται για συγκεκριμένες αλληλουχίες ιικού DNA που προστέθηκαν στη «δομή» για να πετύχουν την προσβολή των κυττάρων και επιταχύνουν την αναπαραγωγή της πρωτεϊνης ακίδας μέσα σ’ αυτά.

Για τον ίδιο σκοπό η φαρμακομαφία pfizer «μόνταρε» μαζί με την εκτυπωμένη αλληλουχία της πρωτεϊνης ακίδας (του Sars-Cov-2) αλληλουχίες DNA του ιού των πιθήκων 40 – ή αλλιώς SV40 (simian virus 40). Αυτό το μοντάζ, αυτήν την προσθήκη, η συγκεκριμένη φαρμακομαφία «ξέχασε» να την αναφέρει εγκαίρως στις αιτήσεις της για έγκριση της mRNA πλατφόρμας∙ και είχε τους λόγους της: ο SV40 ελέγχεται για καρκινογενέσεις στους ανθρώπους… Αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, και έμεινε «εμπιστευτικό» μεταξύ FDA, EMA (ε.ε.) και HC (καναδάς)… Ειρωνικά (μαύρη κοροϊδία δηλαδή!) θα έλεγε κάποιος ότι οι φαρμακομαφίες «φρόντισαν» να μολύνουν τα ανθρώπινα κύτταρα όχι με κομμάτια ενός ιού (του Sars-CoV-2) αλλά με κοκτέιλ κομματιών δύο ιών κάθε φορά. Πρόκειται για την κατασκευή χιμαιρών… Στο εργαστήριο μπορεί να θεωρούνται «κομψοτεχνήματα» – μέσα στα κορμιά όμως…  

Κι αφού έκαναν το καλύτερό τους (οι φαρμακομαφιόζοι) για την εκθετική εκτόξευση των (επιθετικών) καρκίνων όπως και σε πολλές ακόμα αρρώστιες με την γενετική μηχανική τους, έρχονται τώρα να «σώσουν» ξανά τον πλανήτη:

Η ογκολογία είναι ο καινούργιος covid μας. Κάναμε ότι κάναμε με τον covid. Είμαστε πολύ περήφανοι που σώσαμε τον κόσμο, αλλά αυτό πέρασε. Θέλουμε να το ξανακάνουμε και νομίζω ότι η ογκολογία είναι η καλύτερη ευκαιρία μας για να το κάνουμε…

Ας επαναλάβουμε: Η (καπιταλιστική) «βιομηχανία της υγείας» ΔΕΝ μπορεί να υπάρξει, να κερδοφορήσει, να εξαγοράσει συνειδήσεις, να ελέγξει συμπεριφορές, αν ο κόσμος είναι …. υγιής! Το συμφέρον των αφεντικών και των μετόχων της «βιομηχανίας της υγείας» ΔΕΝ είναι η … υγεία! Είναι η μαζική, σταθερή νοσηρότητα! Και αυτήν ακριβώς φροντίζουν να παράγουν και να αναπαράγουν!

Η ιδέα ότι «οι φαρμακοβιομηχανίες βγάζουν βέβαια κέρδη αλλά δεν θέλουν το κακό μας, γιατί πρέπει να δουλεύουμε…» που χρησιμοποιήθηκε σαν καθησυχαστικό «επιχείρημα» στη διάρκεια της τρομοεκστρατείας είναι τόσο αφελής όσο το να πιστεύει κανείς στον batman!… Σα σύστημα, σα σύνολο ο καπιταλισμός ΔΕΝ μας χρειάζεται υγιείς! Είναι πια σε απόλυτη θέση να μας «αξιοποιεί» και σαν … σερνάμενους! Μας θέλει λειτουργικούςάρρωστους μεν, με διαρκή «προβλήματα υγείας», μόνιμα «πελάτες» και μόνιμα αιχμάλωτους, αλλά ικανούς να δουλεύουμε «κάπως» (: ως χειριστές cyber μηχανών…), να καταναλώνουμε «κάπως» (: ως αγοραστές cyber ή/και χημικών ψευδαισθήσεων…), και κυρίως να αναπαράγουμε την κυριαρχία του συστήματος. Τη «νέα κανονικότητά» του.

Η γενετική μηχανική, οι βιοτεχνολογικές εφαρμογές, άνοιξαν στα αφεντικά τη λεωφόρο της διαρκούς παραγωγής μαζικής νοσηρότητας. Σε κάθε έμβιο είδος που πέφτει στα νύχια τους, και οπωσδήποτε στο δικό μας. Όποιοι / όποιες (ελάχιστοι δυστυχώς) ασχολούνταν με κριτικό τρόπο τις τελευταίες δεκαετίες με τις «επιστημονικές» (δηλαδή: τεχνικές) εξελίξεις σ’ αυτόν τον τομέα ξέρουν.

Το ερώτημα αν η διαρκής μαζική κατασκευή νοσηρότητας έχει κέρδη μόνο για λίγους καπιταλιστικούς τομείς (της 4ης βιομηχανικής επανάστασης) ή αν αποτελεί μια μορφή της γενικής ρευστοποίησης της ζωής ώστε να υπαχθεί πραγματικά και εντελώς στο κεφάλαιο γενικά και συνολικά είναι ένα ερώτημα εύλογο και επίκαιρο. Μια ελάχιστη υπόδειξη της δικής μας απάντησης στη συνέχεια.

(Η ιδέα που κυκλοφόρησε πλατιά σε δεξιούς και ακροδεξιούς ότι «θέλουν να μας σκοτώσουν, θέλουν να μειώσουν τον πληθυσμό της γης», βασισμένη σε υπαρκτές δηλώσεις διάφορων επώνυμων καθαρμάτων, είναι επιεικώς βλακώδης – και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά! Ένας «ζεστός» παγκόσμιος πόλεμος, ο 4ος, που είναι στον ορίζοντα αν όχι κοντύτερα, γεμάτος με “η πατρίς κινδυνεύει”, κάνει μια χαρά (και) αυτή τη δουλειά, μαζί όμως με όλες τις υπόλοιπες: αναδιανομή σφαιρών επιρροής, πρώτων υλών, εργασίας, κλπ. Επιπλέον υπάρχουν πλέον όπλα πολύ χειρότερα ακόμα και απ’ τις ατομικές βόμβες: με ένα μόνο «κτύπημα» μπορεί να σκοτώσουν με βασανιστικό τρόπο δεκάδες εκατομμύρια σε μια μεγάλη έκταση μέσα σε ελάχιστους μήνες!…

Τα αφεντικά του καπιταλισμού δεν στερούνται λοιπόν μέσων για την μαζική εξόντωση πληθυσμών! Είναι μέσα επιστημονικά 110% – για τους λάτρεις της «επιστήμης» του κεφάλαιου… Είναι μέσα πολύ πιο γρήγορα, πολύ πιο αποτελεσματικά, και κυρίως: χωρίς δυνατότητα διαφυγής! Δεν «θα μείωναν τον πληθυσμό» – αν αυτό ήθελαν να κάνουν το 2021 και το 2022 – κυνηγώντας μπράτσο / μπράτσο, ό,τι κι αν φαντασιώνονται διάφορα καθάρματα…)

Comments are closed.