Κilling genetics 1

Πέμπτη 16 Μάη>> Οι 500.000 (;;;)  που έδωσαν μπράτσο στα μέρη μας σ’ ένα απ’ τα «θαύματα» που «θα έσωζαν τον πλανήτη απ’ τον χάρο» (του επιεικώς αδιάφορου Sars-CoV-2…), τα πάνω από 35 εκατομμύρια ευρωπαίων, και οι άγνωστο πόσοι σ’ άλλα μέρη του κόσμου ίσως ένοιωσαν μια τάση να-κτυπήσουν-το-κεφάλι-τους-στον-τοίχο όταν πριν σχεδόν 3 βδομάδες η βρετανο-σουηδική φαρμακομαφία astrazeneca αναγνώρισε ενώπιον των δικαστηρίων ότι το κατασκεύασμά της προκαλεί σοβαρές – έως θανατηφόρες – παρενέργειες∙ σε υγιείς ανθρώπους… Το κατασκεύασμα που ξεκίνησε την καριέρα του στις αρχές του 2021 ως «το εμβόλιο της Οξφόρδης» (διάολε! ένα τόσο διάσημο πανεπιστήμιο δεν μπορεί παρά να είναι υπεράνω κάθε υποψίας!!!) για να καταλήξει μόλις άρχισαν τα ζόρικα σε «astrazeneca» σκέτο…

Όταν τα αφεντικά μέσω των «ειδικών» και των πολιτικών βιτρινών τους ανάγκαζαν με κάθε μορφή βίας που είχαν στη διάθεσή τους εκατομμύρια υγιείς υποτελείς να στηθούν στις ουρές για να «σωθούν» απ’ τα «εμβόλια νέας – θαυμαστής αλλά και μυστηριώδους – τεχνολογίας» δεν τους είπαν τίποτα…. ούτε για τις παρενέργειες, ούτε για το τι ήταν στην πραγματικότητα αυτά τα «εμβόλια». Κράτησαν στο απόλυτο σκοτάδι τους υποτελείς ΟΧΙ επειδή ΔΕΝ ήξεραν∙ το ακριβώς αντίθετο: ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ότι πρόκειται για κατασκευάσματα GMO, για τεχνολογία γενετικών «επεμβάσεων» και «διορθώσεων»… και ΕΠΕΙΔΗ ΗΞΕΡΑΝ ότι αυτή η τεχνολογία θα είχε καταστροφικές συνέπειες!

Είμαστε αυθαίρετοι, «ψέκα» και «ανορθολογικοί»; Αν ρωτήσετε κάποιον απ’ τους υποστηρικτές της υγιεινιστικής τρομοεκστρατείας (ή τους δημαγωγούς), υπάρχουν άφθονοι και σήμερα, αυτό θα σας πουν. Όμως οι αποδείξεις είναι παραπάνω από συντριπτικές… Ή, για να το πούμε σωστά, οι συντριπτικές αποδείξεις ήταν οι περισσότερες μαζεμένες ΠΡΙΝ καν αρχίσουν οι μαζικοί πλατφορμιασμοί!

Δείτε, για παράδειγμα, τι έγραφε η full υπέρ του πλατφορμιασμού καθεστωτική «εφημερίδα των συντακτών» στις 25 Σεπτέμβρη του 2020 – μήνες πριν την αρχή του μακελιού:

Στους ευρωπαίους φορολογούμενους θα μεταφερθεί το κόστος από αποζημιώσεις που θα προκύψουν από ενδεχόμενες παρενέργειες του φτηνού εμβολίου της AstraZeneca, που θα διαθέτει η εταιρεία. Η AstraZeneca πέτυχε με την Ε.Ε. συμφωνία για μερική ασυλία.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της Ε.Ε., οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πληρώσουν τις διεκδικήσεις πάνω από ένα συμφωνημένο όριο εναντίον της AstraZeneca, στο πλαίσιο μιας εμπιστευτικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε και έχει διαφορετικούς όρους από εκείνη με τη Sanofi.

Η εμπιστευτική συμφωνία επιτεύχθηκε χάρη στο γεγονός ότι ζήτησε χαμηλή τιμή για το εμβόλιό της.

«Αν μια εταιρεία ζητήσει υψηλότερη τιμή, δεν δίνουμε τους ίδιους όρους», δήλωσε ο αξιωματούχος, ο οποίος συμμετείχε στις συνομιλίες, όμως αρνήθηκε να κατανομαστεί καθώς τα συμβόλαια είναι εμπιστευτικά.

Οι συμφωνιές αντανακλούν τις διαφορετικές στρατηγικές δύο εκ των κορυφαίων φαρμακοβιομηχανιών στον κόσμο για την αυτοπροστασία τους, καθώς μαίνεται η συζήτηση για τις ευθύνες που θα έχουν οι φαρμακοβιομηχανίες για τις παρενέργειες των εμβολίων που έχουν στόχο να δώσουν ένα τέλος στην πανδημία.

«Μαινόταν-η-συζήτηση» το φθινόπωρο του 2020∙ για τις αναμενόμενες παρενέργειες όλων των πλατφορμών γενετικής μηχανικής (και όχι μόνο για την vector της oxford/astrazeneca…), παρενέργειες που δεν θα ήταν βέβαια φαγούρα στο μπράτσο για λίγες ώρες. «Μαινόταν-η-συζήτηση» στα ανώτερα κλιμάκια των εξουσιών, οικονομικών και πολιτικών, για τον καταμερισμό των αποζημιώσεων για τις – σοβαρές – παρενέργειες εκείνων που λίγους μήνες μετά θα διαφημίζονταν και θα επιβάλλονταν σαν «ασφαλή και αποτελεσματικά»! Λέτε να «μαινόταν-η-συζήτηση» επειδή τα αφεντικά και οι λακέδες τους δεν είχαν κάτι άλλο για να περάσουν τις ώρες τους;

Ωστόσο εκείνο το φευγαλέο δημοσίευμα της «εφ.συν» μισοέδειχνε και κάτι ακόμα που θα έπρεπε να προκαλέσει έγκαιρα όχι φόβο αλλά οργή: Πρώτον, ότι το ζήτημα των παρενεργειών αντιμετωπιζόταν μεταξύ φαρμακομαφιών και κρατικών ρυθμιστικών οργανισμών με οικονομικά παζάρια, και μόνο! «Κάνε μου καλύτερη τιμή να σε καλύψω περισσότερο»!… Και δεύτερον ότι τα «σπασμένα» απ’ την επιβολή της γενετικής μηχανικής θα τα πλήρωναν, τελικά, οι ίδιοι οι αιχμάλωτοι υποτελείς (μέσω των “δημόσιων προϋπολογισμών”)∙ όχι οι φαρμακομαφίες και οι ιδιοκτήτες τους!!!

Το γεγονός είναι ότι ήδη το 2020 τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη είχαν τέτοιου είδους νομοθεσίες, που απήλασαν τις φαρμακομαφίες απ’ τις αποζημιώσεις των παρενεργειών των υποχρεωτικών εμβολιασμών – που ως τότε ήταν οι παιδικοί και μόνο… Όλες αυτές οι επιμέρους ευρωκρατικές νομοθεσίες ήταν αντίγραφα του αμερικανικού νόμου (του 1982, για να προστατευτούν οι φαρμακομαφιόζοι…) σύμφωνα με την οποία το κράτος (το δημόσιο χρήμα) και όχι οι φαρμακομαφίες θα πλήρωνε τις όποιες αποζημιώσεις για παρενέργειες που είχαν δηλωθεί εξαρχής (όχι στους εμβολιαζόμενους αλλά) στους «ελεγκτικούς» μηχανισμούς για τις περιπτώσεις υποχρεωτικών / καθολικών εμβολιασμών∙ και μάλιστα με ανώτατο όριο. (Αυτό το όριο στην αγγλία είναι 120.000 λίρες…)

Ας θυμίσουμε εδώ ότι όλες μα όλες οι φαρμακομαφίες που έτρεξαν «να σώσουν την ανθρωπότητα» έχουν βαρύ, πολύ βαρύ ποινικό μητρώο. (Όλες εκτός απ’ την moderna, που είναι βραχίονας της darpa, του τεχνολογικού τμήματος του αμερικανικού στρατού, και δεν είχε φτιάξει / πουλήσει ποτέ ούτε υπόθετα…) Το ποινικό μητρώο είναι τόσο μεγάλο ώστε έχουν γραφτεί βιβλία με τα στοιχεία.

Αλλά υπάρχει κάτι σαν «θαύμα» σχετικά με τις φαρμακομαφίες! Αντί να πάνε οι ceo και οι τεχνικοί τους φυλακή, τους καταλογίζονται κάποια πρόστιμα (που είναι ελάχιστο μέρος των κερδών τους), κι αυτές συνεχίζουν σε «άλλα μετερίζια». Φανταστείτε το λοιπόν: θα εμπιστευόσασταν σαν «σωτήρα» κάποιον που θα μπαινόβγαινε στις φυλακές για απάτη, φονική αμέλεια, κλπ; Όχι! Αν όμως «διευθετεί εξωδικαστικά» την παρανομία του με κάποιο πρόστιμο, μακριά απ’ την δημόσια σφαίρα, μπορεί οποτεδήποτε να εμφανιστεί ως σωτήρας….

Τέτοια ήταν η «παράδοση» για την βιομηχανία της υγείας: πληρώνω και αρρωσταίνω, ακόμα και πληρώνω και σκοτώνω. Γι’ αυτό και ο χαρακτηρισμός “μαφίες” (που δεν είναι δικός μας!) είναι πέρα για πέρα ακριβής.
Το 2020 το γενικό κουμάντο στην ε.ε. το είχε αναλάβει η θρυλική commission της θρυλικότερης κυρίας Ursula. Συνεπώς, αντί οι φαρμακομαφίες να υπαχθούν στην χωριστή νομοθεσία κάθε κράτους, έκαναν τα deal τους (αυτό με την pfizer παραμένει πάντα εντελώς απόρρητο…) απευθείας με την κυρία Ursula, η οποία φυσικά δεν είχε καμία αρμοδιότητα να κάνει νταραβέρια περί-παρενεργειών-και-αποζημιώσεων∙ αλλά… «ντάξει μωρέ…»

Εν τέλει, ήδη πριν το 2020 (για τα παιδικά εμβόλια) και ακόμα εντονότερα απ’ το 2020 και μετά, το κόλπο ήταν (και παραμένει) το εξής: οι φαρμακομαφίες ενημερώνουν με λεπτομέρειες τους «ελεγκτικούς μηχανισμούς» (τους οποίους έχουν αγοράσει…) για τις αναμενόμενες παρενέργειες, για να είναι «καλυμμένες» νομικά σε σχέση με τις αποζημιώσεις∙ και οι εξαγορασμένοι «ελεγκτικοί μηχανισμοί» ΜΑΖΙ με τις φαρμακομαφίες διαφημίζουν την πραμάτεια τους ως «ασφαλή και αποτελεσματική» για να κοιμίσουν τους υποτελείς.

Δύο σελίδες απ’ το εσωτερικό, εμπιστευτικό (confidential!) έγγραφο της φαρμακομαφίας pfizer προς τον αμερικανικό fda, με τις καταγραμμένες (μέσω «κίτρινων καρτών», δηλαδή το πολύ το 1/10 των πραγματικών) παρενέργειες της mRNA παλτφόρμας της BNT162B2, all around the world, στο εξάμηνο από τις 19 Δεκέμβρη του 2021 ως τις 18 Ιούνη 2022. Στους 6 πρώτους μήνες των μαζικών πλατφορμιασμών δηλαδή… Το έγγραφο / κατάλογος είναι 393 σελίδες… μόνο!….

Προσέξτε στο πάνω μέρος της πάνω σελίδα το “σούμα” των “περιπτώσεων” και των παρενεργειών… – μέσα σε 6 μόνο μήνες…

Ρωτήστε κάποιον «ειδικό» ή κάποιον φανατικό και αμετανόητο caradinierοι/pfizerοι: θα σας εξηγήσει ότι «σιγά μωρέ…».

To «σιγά μωρέ…» έχει μέγεθος. Κατά το global research και σύμφωνα με το αμερικανικό σύστημα «κίτρινων καρτών» VAERS (όπου στην καλύτερη των περιπτώσεων καταγράφεται το 1/10 των πραγματικών περιστατικών), η φαρμακομαφία pfizer σκότωσε ως τις 26 Απρίλη 2024 23.356 ανθρώπους – μόνο! , «σιγά μωρέ!»∙ και η moderna 10.754 – μόνο!, «σιγά μωρέ!»…

Άλλωστε (όπως θα έλεγε κάθε γνήσιος «σιγά μωρέ!») το ίδιο διάστημα σκοτώθηκαν (στην επικράτεια του VAERS) πάνω από 35.000 άνθρωποι από γλάστρα στο κεφάλι, από αστροπελέκι, επειδή στραβοκατάπιαν ή λόγω παρενεργειών του depon – ή όχι; Όσο για τα πολλαπλάσια σακατέματα / σοβαρές βλάβες εξαιτίας των πλατφορμιασμών; Ε, ναι, είναι αλήθεια: μερικές φορές η γλάστρα δεν σε πετυχαίνει στο κεφάλι…

ΗΞΕΡΑΝ λοιπόν το φθινόπωρο του 2020. Και στην περίπτωση της βίαιης επιβολής της γενετικής μηχανικής ΗΞΕΡΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ώστε εκτός απ’ την ασυλία των φαρμακομαφιόζων οι «ειδικοί» σε άψογη συνεργασία με τις πολιτικές βιτρίνες φρόντισαν και για την δική τους προστασία:

Αν δεν περίμεναν το τι κακό θα γίνει γιατί να τρέξουν να γλυτώσουν το τομάρι τους; Γιατί να ανησυχούν για “σωρεία αγωγών”;

Comments are closed.