Ζητήματα ζωής και θανάτου («αποτελεσματικά και ασφαλή») 3

Δευτέρα 6 Φλεβάρη>> Στην ίδια ανακοίνωσή της η φαρμακομαφία pfizer θεώρησε καλό (για τις δημόσιες σχέσεις της, αφού έχει στριμωχτεί σοβαρά μ’ αυτές τις αποκαλύψεις…) να περιλάβει έναν κατάλογο παρενεργειών-τις-οποίες-παραδέχεται… και να τονίσει ότι χρειάζεται προσοχή απ’ όσους / όσες πλατφορμιάζονται… Αυτά στις 27 Φλεβάρη του 2023, ύστερα από 2 ολόκληρα χρόνια σχεδιασμένης μαζικής καταστροφής, σιωπής, εξαπατήσεων, εκβιασμών, τρομοκρατίας, σπέκουλας…

Καλοσύνη της…

Η λίστα είναι φυσικά ελλιπέστατη. Κουβέντα για τους επιθετικούς καρκίνους κάθε είδους για παράδειγμα… Αλλά και οι παρενέργειες που αναφέρονται είναι φίρδην μίγδην. Πολύ σοβαρές μαζί με λιγότερο σοβαρές. Οι λιποθυμίες για παράδειγμα θα θεωρούνταν επιφανειακά ως δευτερεύουσες παρενέργειες! Λάθος!!! Η λιποθυμία είναι σύμπτωμα συστημικής δυσλειτουργίας, που σημαίνει ότι κάποιο ή κάποια όργανα του σώματος ΔΕΝ… Μπορεί να είναι κάτι μικρής διάρκειας και το σώμα να επανακάμψει μόνο του∙ μπορεί όμως να υπάρχει κάπου σοβαρή βλάβη.

Προσέξτε τώρα στην κάτω εικόνα την (τονισμένη) αναφορά στις γυναίκες που είναι έγκυοι, θηλάζουν, ή σκοπεύουν σε εγκυμοσύνη!!! Δύο χρόνια μετά την «επιστημονική διαβεβαίωση» ότι «δεν υπάρχει κανένα θέμα», η φαρμακομαφία μνημονεύει την εγκυμοσύνη, τον θηλασμό ή την μελλοντική εγκυμοσύνη στην ίδια κατηγορία με την προ-υπάρχουσα σε κάποιους μυοκαρδίτιδα ή περικαρδίτιδα, δηλαδή ως αιτία αποφυγής πλατφορμιασμού!!! Δύο χρόνια μετά, ύστερα από εκατοντάδες αποβολές λόγω …«κοινωνικής ευθύνης», ύστερα απ’ την αποδεδειγμένη μεταφορά της βιοτεχνολογικά πουσαρισμένης spike πρωτεϊνης (της μόλυνσης της ίδιας δηλαδή) μέσω μητρικού γάλακτος!!!

Αν δεν είναι αυτοί εγκληματίες τότε ποιοί είναι;

Ταυτόχρονα με τον κατάλογο της η φαρμακομαφία δήλωσε ότι δεν ξέρει, δεν έχει στοιχεία, για το πόσο συχνές αυτές οι παρενέργειες… Καλούλα η καϋμένη η pfizer, αλλά στο σκοτάδι.

Ένας πανεπιστημιακός βιολόγος, γνωστός στην αγγλία (κι όχι μόνο) καθηγητής νοσηλευτικής ονόματι John Campbell ανέλαβε πρόσφατα να την βοηθήσει, δίνοντάς της τα στοιχεία που η δόλια δεν μπορεί να βρει, μέσα από μελέτες έγκυρες έως … κρατικές (στην αγγλία). Έκανε σπουδαία δουλειά, που δείχνει το μέγεθος του εγκλήματος.

Ο Campbell πήρε και συνέκρινε δύο ντοκουμέντα. Το πρώτο είναι έρευνα που δημοσιεύτηκε το καλοκαίρι του 2022 (με την υπογραφή, ανάμεσα στους υπόλοιπους, του Peter Doshi, διευθυντή έκδοσης της διάσημης British Medicine Journal) με τίτλο: Σοβαρές παρενέργειες ειδικού ενδιαφέροντος μετά από mRNA εμβολιασμούς κατά της covid-19 σε τυχαιοποιημένες κλινικές δοκιμές σε ενηλίκους.

Μεταφράζουμε τις δύο πρώτες φράσεις των αποτελεσμάτων:

Τα mRNA covid-19 εμβόλια της Pfizer και της Moderna έχουν σχετιστεί μ’ έναν υπερβάλλοντα κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών ειδικού ενδιαφέροντος [σε αναλογία] 10,1 και 15,1 [περιστατικών] ανά 10.000 εμβολιασμένους σε σχέση με τις ομάδες placebo… Σε συνδυασμό τα εμβόλια mRNA σχετίστηκαν με έναν υπερβάλλοντα κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών ειδικού ενδιαφέροντος [σε αναλογία] 12,5 ανά 10.000 εμβολιασμένους…

Σε απλή αριθμητική αυτό σημαίνει: για την φαρμακομαφία pfizer 1 άτομο με σοβαρές παρενέργειες ανά 1.000 πλατφορμιασμένους∙ για την φαρμακομαφία moderna 1 άτομο με σοβαρές παρενέργειες ανά 662 πλατφορμιασμούς∙ και σε συνδυασμό 1 άτομο ανά 826 πλατφορμιασμένους.

Σας φαίνεται καθησυχαστικό; Σας φαίνεται ότι αν η ζωή έχει ξεπέσει σε στατιστικό φαινόμενο αυτά τα ποσοστά είναι «ανεκτά»; Ακόμα κι αν οι πλατφορμιασμοί γίνονται προληπτικά, σε υγιή άτομα, για να μην αρρωστήσουν (το πιθανότερο ελαφρότατα);

Κάνετε μεγάλο λάθος! Ο Campbell διασταύρωσε αυτά τα στοιχεία με συγκεκριμένα άλλα, προερχόμενα απ’ το βρετανικό NHS, σε έκθεσή του του Δεκέμβρη του 2022 επικαιροποιημένη στα τέλη του περασμένου Γενάρη: πόσοι χρειάζονται να πλατφορμιαστούν (δηλαδή να εκτεθούν σε σοβαρές παρενέργειες ειδικού ιατρικού ενδιαφέροντος) για να αποφευχθεί 1 (μια) ήπια νοσηλεία λόγω covid-19 ή/και μία σοβαρή τέτοια (: ξεκινώντας απ’ την παροχή οξυγόνου);


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, δείτε εδώ (Υποστήριξη - Επικοινωνία) τις σχετικές οδηγίες.

Comments are closed.