Remdesivir 2

Δευτέρα 14 Φλεβάρη>> Η αχρηστία (και η πιθανή επικινδυνότητα) του remdesivir άρχισε να αποδεικνύεται γρήγορα. Μια έρευνα κινέζων γιατρών που δημοσιεύτηκε στη γνωστή επιθεώρηση Lancet στις 29 Απρίλη του 2020 κατέληγε στο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει αξιοσημείωτη διαφορά στην εξέλιξη της θεραπείας μεταξύ σοβαρά ασθενών που πήραν το κατασκεύασμα της gilead και εκείνων που δεν το πήραν. Επιπλέον η έρευνά τους διακόπηκε επειδή οι παρενέργειες ήταν 2,5 φορές μεγαλύτερες σ’ όσους πήραν το remdesivir σε σχέση με το placebo group.

Λίγο νωρίτερα, μια άλλη έρευνα στις ηπα έδειξε το ίδιο: ό,τι και να δηλώνεται (απ’ την ίδια την εταιρεία) για την αποτελεσματικότητα του remdesivir σε εργαστηριακές συνθήκες, στο «πεδίο» είναι αδιάφορο. Εν τέλει, μια μετα-έρευνα απ’ το διεθνές (με κεντρική βάση στην αγγλία) ινστιτούτο Cochrane που δημοσιεύτηκε στις 5 Αυγούστου του 2021 (φωτογραφία επάνω) επιβεβαίωσε εκείνο που ήταν ήδη γνωστό: 5 μελέτες με 7.452 άτομα υπό νοσηλεία λόγω covid (στα 3.886 είχε δοθεί το σκεύασμα) έδειξε ότι το remdesivir δεν κάνει ουσιαστική διαφορά ούτε στην αποτροπή των θανάτων ούτε στη διάρκεια των νοσηλειών.

Αυτά θα μπορούσαν να θεωρήσουν «κακοήθειες ανταγωνιστών» – ξέρουμε διάφορους caradinieroi/pfizerοι (απ’ αυτούς που νοιάζονται για το εσυ χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα γι’ αυτό…) που θα λύσαγαν στα πληκτρολόγιά τους αποκαλύπτοντας μια τέτοια σκευωρία. Τι να πει όμως κάποιος για τον μαφιόζικο ΠΟΥ που απ’ τις 4 Σεπτέμβρη του 2020 έβγαλε το remdesivir απ’ την λίστα των προτεινόμενων θεραπειών θεωρώντας το άχρηστο; Τα «έσπασε» ο ΠΟΥ με το αμερικανικό παρακράτος; Ή έκανε μια ακόμη χάρη στις φαρμακομαφίες της γενετικής μηχανικής;

Δεν έχει «πλάτες» η gilead; Έχει!!! Οπότε…


Πρόσβαση μόνο για τα μέλη του δικτύου υποστήριξης…

Αν είστε μέλος κάντε login εδώ.
Αν θέλετε να γίνετε μέλος, δείτε εδώ (Υποστήριξη - Επικοινωνία) τις σχετικές οδηγίες.

Comments are closed.