Αυτό όμως το είπαν άλλοι…

Δευτέρα 27 Ιούλη. Στα μέσα Μάρτη του 2012 (στα πολύ αρχαία χρόνια, δηλαδή) δημοσιοποιήθηκε διεθνώς και με όλους τους τύπους μια έρευνα 9 πανεπιστημιακών απ’ το Hong Kong, με πολύ ανησυχητικά ευρήματα. Ο τίτλος της ήταν Αυξημένος Κινδυνος από Μη-γριποειδείς Ιούς για το Αναπνευστικό Σύστημα Σχετιζόμενος με Εμβολιασμό για την Γρίπη. To 2012, όπως και το δει κανείς, είναι αθώο απέναντι στις κατηγορίες για «φιλοτραμπισμό», «χριστιανοταλιμπανισμό» κλπ· είναι υπεράνω υποψίας!

Οι ερευνητές, με πεδίο έρευνας 115 παιδιά σχολικής ηλικίας και διάρκεια της έρευνας 9 μήνες, διαπίστωσαν πως η ομάδα που είχε κάνει εμβόλιο κατά της γρίπης είχε μεν προστασία απ’ αυτήν, αλλά 5πλάσια πιθανότητα να αρρωστήσει από ιούς που προκαλούν πνευμονικές επιπλοκές, όχι της οικογένειας της γρίπης· σε σχέση με την ομάδα που δεν είχε κάνει το εμβόλιο. Το συμπέρασμα εκείνης της έρευνας ήταν ότι το αντιγριπικό εμβόλιο πιθανόν διαταράσσει την ανοσολογική ισορροπία αρκετών ανθρώπινων οργανισμών, κάνοντας τους (πολλαπλάσια) πιο εκτεθειμένους σε άλλους ιούς.

Θα πείτε: καλά, αυτή ήταν μία μόνο έρευνα, παλιά – και κινέζικη. Σιγά μην εμπιστευόμαστε τους κινέζους, ακόμα  κι αν μένουν στο Hong Kong… Έστω. Αλλά εκείνο το συμπέρασμα επιβεβαίωνε κάτι που υπήρχε ήδη στον ορίζοντα των επιδημιολόγων διεθνώς. Την αλληλοσυσχέτιση μεταξύ ιικών επιδράσεων στον οργανισμό· ή, για να το πούμε διαφορετικά, την υποψία ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δεν δρα όπως η 101η αερομεταφερόμενη μεραρχία αμερικάνων πεζοναυτών κάπου στην Herald… Κι αν δεν δρα έτσι, πώς στην ευχή μπορεί να δρα και να λειτουργεί το ανοσοποιητικό σύστημα;

Στη σκιά εκείνης της “παλιάς και κινεζικής” (αλλά ανησυχητικής ως προς τις διαπιστώσεις της) έρευνας, τον Οκτώβρη του 2019 δημοσιοποιήθηκε μια σαφώς μεγαλύτερη έρευνα, εξίσου έγκυρη και αμερικάνικη – στον στρατό. Στην έρευνα εκείνη ενεπλάκησαν 6.120 αμερικάνοι πεζοναύτες, αξιωματικοί και λοιποί του us army. Τίτλος της; Εμβολιασμός για την γρίπη και αλληλοσυσχέτιση ιών με επίδραση στους πνεύμονες, μεταξύ του προσωπικού του υπουργείου άμυνας στη διάρκεια της εποχικής γρίπης 2017 – 2018.

Τα αποτελέσμα εκείνης της έρευνας, για την επίδραση του εμβολίου γρίπης στην ανοσοποίηση έναντι ιών άλλων οικογενειών, συμπεριλαμβανόμενων των κορονοϊών, ήταν «ανάμικτα». Το τότε εμβόλιο κατά της γρίπης εμφανιζόταν να έχει ανοσοποιητικά αποτελέσματα και κατά άλλων ιών· αλλά στο 36% των περιπτώσεων η ιική αλληλοσυσχέτιση αύξανε τον κίνδυνο μολύνσεων από κορονοϊούς… (Τον Οκτώβρη του 2019, εντελώς συμπτωματικά, χάρη στο Event 201, μάθαμε ότι ένας ιδιαίτερα φονικός κορονοϊός θα μπορούσε να είναι επιχειρηματικός προγραμματισμός· όσο πιο φονικός τόσο το καλύτερο…)

Η πραγματική επιστήμη έχει πολλά να μάθει ακόμα, και στην πραγματικότητα μπορεί να είναι καταδικασμένη να ξέρει πάντα λιγότερα απ’ όσα περιμένει κανείς απ’ τις αυθεντίες. Αλλά η βιομηχανία δεν μπορεί να περιμένει! Όπου και όταν καταφέρνει η επιστήμη να μην την επιτηρεί η βιομηχανία παραδέχεται πως δεν έχει ιδέα για το πως δουλεύει το ανοσοποιητικό σύστημα· παραδέχεται ότι η ιική αλληλοσυσχέτιση προκαλεί χαοτικές διαταραχές στις συνηθισμένες βεβαιότητες περί γραμμικής και μοναχικής δράσης των ιών· και πως αντί να συντομεύεται η δοκιμαστική, πιλοτική εξέταση της αποτελεσματικότητας των φαρμάκων καλύτερα θα ήταν να επιμηκυνθεί.

Η βιομηχανία όμως έχει άλλους κανόνες. Το είπε, το ξαναείπε και ο doctor κυρ Βασίλης κι όλα τα θηλαστικά «ειδικοί» που ταΐζουν οι φαρμακοβιομηχανίες στους στάβλους τους:

Α) Θέλουμε να βγάλουμε λεφτά, πολλά λεφτά, επειγόντως!

Β) Θα βγάλουμε λεφτά, πολλά λεφτά επειγόντως πουλώντας σας το ελιξήριο της υγείας!

Γ) Θα αναδιαρθρώσουμε ολοκληρωτικά το σύστημα γενικής επιτήρησης. Οι πληφορορίες για κάθε πλευρά της ζωής σας μας κάνουν ισχυρότερους και πλουσιότερους!

Δ) Θα σας κτυπήσουμε κάτω σαν χταπόδια, με ανελέητα κύματα «πληροφορικών βομβαρδισμών» και διαδοχικές psyops!

Ε) Θα πούμε ότι δοκιμάσαμε ένα φάρμακο / μια νέα τεχνολογία, πως είναι ασφαλή σαν το γάργαρο νερό, και οι αρμόδιοι θα υπογράψουν πρώτα την έγκριση και μετά την διαταγή, όπως άλλοι αρμόδιοι υπέγραφαν ότι πεθαίνετε από covid-19 ακόμα κι αν είχατε αυτοκτονήσει!

ΣΤ) Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (δεν έχετε καταλάβει ακόμα;) θα σας επιβάλλουμε αυτό που εμείς θεωρούμε ότι είναι η υγεία σας. Κι αν προκύψει να πάθετε τίποτα… ε, να κάνετε μια αίτηση στις κυβερνήσεις σας να σας αποζημιώσουν!

Τι στο γεροδιάβολο δεν καταλαβαίνετε; Crystal clear δεν είναι;

Comments are closed.